Nove detaljne karte SRB, CG, BIH i MrEU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Danijel 9k
    Banovan
    • 03.06.2005
    • 132
    • N_44.84080 E_20.39600

Nove detaljne karte SRB, CG, BIH i MrEU

Prvi test uzorka karti koje sam dobio za test i treba da se pojave na trzistu (zajedno sa adekvatnim PNA uredjajem) i poredjenje sa SCG Route-oum trenutno najdetaljnijom kartom ovih podrucja za Garmin uredjaje mozete videti ovde
  • Darko
    CBC Senator XXL
    • 29.03.2005
    • 528
    • Beograd

Cije su ono mape i za koju vrstu uredjaja je to? Ono stvarno izgleda jako jako dobro...

Comment

• Danijel 9k
      Banovan
      • 03.06.2005
      • 132
      • N_44.84080 E_20.39600

Mape su vlasnistvo jedne domace firme koja se bavi mapiranjem "Grajs".
      Ovo sto sam ja dobio je uzorak za test koji se moze konvertovati u razne formate za razne uredjaje. Trenutno su u toku zavrsne pripreme karte i testovi softvera za koji ce biti karte (bez puno izmisljanja rupe u saksiji - licencirani strani softver koji se dobro pokazao - po svojoj funkcionalnosti i strukturi menija skoro je identican (mozda i bolji) TomTom navigatoru). Funkcionisace na odgovarajucem PNA uredjaju (koji se takodje testira - 3,5 inca ekran, SIRF III, MP3, MP4, DiVX, e-book reader)
      Dobicu uskoro tacan spisak mesta pokrivenih sa kucnim brojevima (koliko sam video i manja sela po Vojvodini imaju kucne brojeve). Putna mreza SRB, CG i BiH je 100% uz sve glavne puteve cele Evrope.
      U ovom trenutku rano je govoriti o cenama, ali receno mi je da ce cena kompleta uredjaja sa kartom biti bolja nego cena kompleta Garmin uredjaja + SCG Route

Ocekivano vreme pojave na trzictu je za oko mesec dana.

Ono sto sa vidi na osnovu karte je to da je stvarno mapirana sa terena a ne sa nekakvih satelitskih snimaka i sl. sto joj omogucava realnu preciznost ( koriscena je Trimble oprema.)

Verovatno sam nesto zaboravio da navedem - ako ima jos pitanja tu sam.

Comment

Working...
      X