Contrast mape Srbije
Collapse
X
-
Re: Contrast mape Srbije
Originally posted by Danijel 9kContrast mape Srbije i Crne gore za iGO platformu.
Par Screenshot-ovaNikako da instaliram planplus na laptop, da vidim na sta lici gps navigacija u planplusu.
Vous n’imaginez pas tout ce que Citroën peut faire pour vous !
2008 C4 Grand Picasso, 1.6 HDI Comfort 110KS
-
-
Meni radi GPS ali je prakticno beskoristan. Ima poziciju na mapi, pracenje pozicije i to je to. Sa druge strane ima rutiranje, ali nema nikavku navigaciju ondnosno da te prati kroz voznju.
Meni je iz "druge" uspelo da povezem. Posto mi je BT GPS za komunikaciju otvorio dva COM porta, trebalo je sam ubosti jedan od ta dva. Sve ostalo po defaultu.
Ako imas problema ima i neki update od 30MB da se skine..Vous n’imaginez pas tout ce que Citroën peut faire pour vous !
2008 C4 Grand Picasso, 1.6 HDI Comfort 110KS
Comment
-
-
Odg: Contrast mape Srbije
Ima mape iz 2012, ali nema mosta na Adi ucrtanog ..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Odg: Contrast mape Srbije
Da li bi neko mogao da mi posalje mapu srbije i mapu crne gore? Mapa srbije mi je cini mi se od marta prosle godine, a mapa crne gore je verovatno od 2010-e.
Sve mladje prihvatam, isto vazi i za devojke od 90-og godista
Comment
-
Comment