Nokia n95,n82... GPS? Neko?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

Nokia n95,n82... GPS? Neko?

Dakle, zanima me dali je iko naterao n82 ili n95 Nokiu da rade sa integrisanim GPS-om? Ne bitno dal tomtom, garmin, route66, ili nokia maps, samo da radi sa rutiranjem i da bude bar koliko toliko detaljno. Za sada mogu da upalim onaj vec instalirani program Nokia maps koji ima ukucano samo neke glavne ulice, ali ni R od rutiranja, brojeva i tako nekih stvari.

Dakle ima li ko da radi to kod nas i gde da se kupe ili skinu mape? Da li uopste ima mapa za nas region?
    Alfa Romeo 147 1.9JTD
  • 24v
    CBC Senator XXL
    • 11.12.2004
    • 479
    • Beograd, Karaburma

Radi Garmin XT...
    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Driver_GT
      CBC Senator XXL
      • 04.07.2007
      • 368
      • Beograd

Radi i to savrseno!

Upravo sam ga uspesno testirao nakon instaliranja i stvarno sam prezadovoljan
      Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• dikan-2
        CBC Početnik
        • 29.01.2008
        • 3
        • Bgd

Originally posted by 24v
        Radi Garmin XT...
        Sta,kako,gde???
        Imam i ja N95,ali "kao" GPS mi radi samo preko GPRS-a..Tako da su me prosli mesec OTKINULI na racunu sa potrosnjom Mb-a

Da li u realizaciji pozicioniranja dovodi na adresu-broj?
        Posto sam probao neke kineske uredjaje sa nasim mapama koji u preteranoj toleranciji promasuju cak do 80 metara...Smatram da je to kod Garmina nemoguce,te bih ga LAHKO stavio u N73...

Jel ima neko da mi pusti Garmin XT?

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Meni N95 radi preko GPS-a sa fabrickom Nokia Maps aplikacijom, dakle NE koristim GPRS pozicioniranje preko repetitora, iskljuceno je - i prilicno lepo radi, ima mape vecih gradova Srbije, a i ostatak puteva po Srbiji je prilicno Ok, za takvu vrstu navigacije. Mape se skidaju preko programa Nokia Map Loader, posebno se skidaju mape za svaku zemlju, imas link na Nokiinom sajtu, mada telefon fabricki dolazi sa ugradjenim mapama za lokalno trziste, ne kapiram kako tebi radi samo preko GPRS-a...?

Garmin XT na N95 radi perfektno, rutabilne karte, jako detaljne, rade sa internim GPS prijemnikom.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Driver_GT
            CBC Senator XXL
            • 04.07.2007
            • 368
            • Beograd

Nokia maps je ocajan za nas. Sve radi, koga zanima neka mi pusti pm, objasnicu mu kako treba da se instalira garmin koji redi perfektno detaljno sa rutiranjem do TACNE adrese. Cela srbija je pokrivena..
            Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• nikolanixy
              CBC Član
              • 16.06.2008
              • 12
              • lajkovac

Garmin XT gde mogu skinuti ovaj program

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Par tema ranije (pogledaš dole) u ovom istom forumu je sve objašnjeno oko garmina XT, tako da je ova tema totalno nepotrebna.

LOCK
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                X