VDO Daytona GPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mill
    CBC Član
    • 27.09.2007
    • 82
    • The dark side

VDO Daytona GPS

Drustvo, uopste se ne razumem u GPS i izvinjavam se ako je ovo pitanje vec postavljano. Moj drugar je iz Svajcarske dobio VDO Daytona GPS (ima SD karticu), medjutim ima samo mape Svajcarske, Austrije, Hrvatske i mozda jos neke zemlje, nisam bas siguran, ali Srbije i Bosne nema, da li neko zna da li takve mape postoje i kako do njih doci ?!

Hvala unapred!!
  • Sveta
    CBC Početnik
    • 12.03.2008
    • 1
    • Antwerpen-BELGIJA

Skine sa neta softver od MioMap3.3,instalira ga na svoj uredjal i skida mape celog sveta sa neta!!!
    Podrzava i Srbiju,znaci sve ulice,brojeve ama bas sve!!!
    Vise informacija mozes naci na www.GPS-Srbija.com!!!

Comment

• mill
      CBC Član
      • 27.09.2007
      • 82
      • The dark side

O.K. Hvala ti.

Ali da li taj MioMap, tj. njegove mape mogu instalirati na ovaj Siemens VDO Daytona ? A kako on moze da skida sa neta ako se nalazi u GPS uredjadju ? Koliko vidim ovaj isti uredjaj (samo pod nazivom Navi 70) se ugradjuje u Astru i vidim da svi govore da nema mapa za Srbiju.

Comment

• Danijel 9k
        Banovan
        • 03.06.2005
        • 132
        • N_44.84080 E_20.39600

Da samo razgranicimo - VDO Dayton ima PND uredjaj - tj mobilni ili portabilni navigacioni uredjaj koji se moze preraditi. Integrisani navigacioni sistem u kolima ne moze

Comment

• mill
          CBC Član
          • 27.09.2007
          • 82
          • The dark side

Originally posted by Danijel 9k
          Da samo razgranicimo - VDO Dayton ima PND uredjaj - tj mobilni ili portabilni navigacioni uredjaj koji se moze preraditi. Integrisani navigacioni sistem u kolima ne moze
          VDO Dayton za kojeg sam pitao jeste portabilni navigacioni uredjaj i nije ugradjen u kola. Dakle, ima SD karticu, i dva tri prikljucka, USB i jos jedan specifican (nisam siguran tacno koji je). Ima touch screen i ostalo, ali ne vidim tacno koji je model (bar ne pise jasno). E sad da li mi neko moze objasniti kako ga to mogu "preraditi" da imam mapu Srbije ?

Hvala.

Comment

• *Egon*
            CBC Senator XXL
            • 31.12.2004
            • 1232
            • Beograd, Dorcol, N 44

Pa najbolje da svratis kod Danijela u radnju.
            Garaza
            1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

Working...
            X