Zanima me da li je neko do sada nailazio na isti problem kada je sa kts-om zeleo da na opelu dizelu radi motornu grupu.Mislim na novije opele astru h,vectru c u svim dizel varijantama.Sto se tice ostalih opcija sve mogu raditi sem motorne grupe,a ona mi je najpotrebnija.Da li postoji neka caka ili sta vec da bi i to mogao raditi ili ima neko drugo resenje i moze li mi iko pomoci?
bosch kts540 ne radi motornu grupu opel dizel zasto?
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Radi sam automacku pretragu,ali sam do detalja ubacio sve detalje za taj model i tek onda ga pustio da sam nadje.Od deset automobila novije generacije opela dizela nije uspeo ni na jednom da nadje motornu grupu.Nisam probao sa F3 da nadjem racunar automobila mada cu danas i to pokusati.Cak sam pokusavao da udjem i iz drugih proizvodjaca jer dizel motori nisu opelovi potpuno.
Comment
-
-
-
Probao sam vec dosta puta,ali opet na dizel motoru opelovom 2.2 i dalje ne mogu da radim motornu grupu.Druge dizele nekada procita a nekada i ne nema pravila.Moracu da kupim neki uredjaj bas za opela,cujem da hvale opcom.Kupio ga je moj drugar pa cu ga ispitati.
Comment
-
Comment