Pomoc oko dijagnostike Wurth

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • E_K_V
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 220
    • Podgorica

Pomoc oko dijagnostike Wurth

Pozdrav svima,

sobzirom da mogu vrlo cesto da dodjem do Wurth dijagnostike, mislim da joj je oznaka WOW, trebala bi mi i pomoc. Sobzirom da se i ne razumijem previse u dijagnostiku i da se sve manje vise svodi na iscitavanje kodova gresaka interesuje me da li ova dijagnostika ima opciju da negdje u racunaru snimi izvjestaj, koji bih ja mogao da okacim ovdje i da mi neko protumaci dobijene rezultate...
    Ukoliko postoji ovakva opcija da li neko moze da mi objasni kako to da odradim? isto tako da li u slucaju da se ovo ne moze odraditi znaci nesto nekome screenshot sa pojedinim testovima? tj vrijednostima testova
    FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Pomoc oko dijagnostike Wurth

Originally posted by E_K_V
    da se sve manje vise svodi na iscitavanje kodova gresaka
    Pa ovo iz iskustva mogu da ti kazem da je potpuno netacno.

Od 15 automobila koji imaju problem jedva dva imaju neki kod zapisan koji ti moze pomoci da resis kvar.Najcesci i najveci problemi na kolima ne ostavljaju kodove u memoriji...
    Sta da radis kada dodje auto koji pali,ide samo ponekad "stucne" i povremeno ima malo manje snage?
    Takvih je slucajeva sve vise a skeneri takve probleme za sad, jos ne hvataju kako bi mi voleli.
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• E_K_V
      CBC Senator
      • 09.05.2005
      • 220
      • Podgorica

ja to znam....zato i kazem da moje neznanje dovodi do toga da ja ne koristim uredjaj kako treba...zbog toga i ovo pitanje da li se moze snimiti neki izvjestaj dijagnostike....npr ja ukljucim da vozim 10min, i snimam sve sto racunar biljezi tokom toga perioda i onda okacim ovdje da mi to neko analizirao ka npr doktori sto rade

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• MN026
        CBC Senator XXL
        • 18.01.2009
        • 348
        • SMEDEREVO

postoji takav adapter ali samo za vozila saEOBD konekcijom i samo za LANCH dijagnostiku

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

Originally posted by gavra
          skeneri takve probleme za sad, jos ne hvataju kako bi mi voleli.
          CRecorder je uredjaj koji podrzava samo OBDII protokol,nije mu potreban LAUNCH skener,vec ga samo pravi ista firma.Povezuje se na PC i to je to.
          Kao zamisao odlicna ideja,u praksi za 2 meseca koliko sam ga testirao nije mi bio od znacajne pomoci,sem da one tehnomane malo zapalim za nesto novo

Originally posted by E_K_V
          zato i kazem da moje neznanje dovodi do toga da ja ne koristim uredjaj kako treba.
          Bolje ulozi u znanje nego da zavisis od nekoga,mnogo je jeftinije
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• E_K_V
            CBC Senator
            • 09.05.2005
            • 220
            • Podgorica

ja bih ulozio u znanje kad bih se tim bavio sobzirom da mi je to cisto onako neko sporedno interesovanje i da na osnovu toga pokusavam da premostim nesposobnost majstora onda mi je najlakse da sve sam odradim...i do sada auto uglavnom servisiram nakon informacija pokupljenih po internetu....jer da slusam majstore ja bih u moje auto sipao D2 i dvotaktol...vjerovali ili ne..

Comment

• TECA
              CBC Senator XXL
              • 14.10.2007
              • 2355
              • Oz

....npr ja ukljucim da vozim 10min, i snimam sve sto racunar biljezi tokom toga perioda i onda okacim ovdje da mi to neko analizirao ka npr doktori sto rade
              A gde to imas da doktori prikace na nesto i za deset minuta ti kazu da neko ima slabo srce,slabe bubrege,kamen u zucu,vodu u kolenu?Nema nigde,doktoru moras prvo da kazes sta osecas,to ti je citanje kodova gresaka.E onda doktor odredjuje koje ce analize dalje da radi,to ti je citanje odredjenih parametara.Ti verovatno nisi doktor za automobile i prvo ti nama ocitaj kodove greske a mi ti posle kazemo sta dalje da gledas

Comment

• ELHIBRID-UE
                CBC Član
                • 06.07.2009
                • 19
                • Uzice

Kod mene su dolazili da rade prezentaciju tog uredjaja. Uredjaj je mnogo skup za svoju klasu. Prezentaciju su mi radili, usmenim putem, pokazujuci softwer, i izgled interfejsa, s tim sto nijedan nisu pokazali prakticno kako radi na vozilu. Oni verovatno nisu losi, ali je problem u ceni. Cena im je ekstremna. Njihov lap top je tada, kada sam ja planirao da uzmem, bio oko 2000-2500 eura, a sama dijagnostika oko 4-5000 eura. Prem da sada ulaze novi sistemi dijagnostike, i oni su vec poceli s podrskom te tehonologije. Tacnije svi sistemi se iscitavaju iz kljuceva, tako da ce se sva ova glomazna dijagnostika svesti na minimum, a verovatno vec imaju podrsku za najnovije sisteme.

Comment

Working...
                X