Problem sa TecDoc programom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • campi
    CBC Veteran
    • 11.06.2005
    • 169
    • Srbija

Problem sa TecDoc programom

Pozdrav ...........

Skinuo sam TECDOC 2008 i postupio po svim uputstvima instalacije i ostalog...program se startovao i sve radi normalno do dela kada recimo izabere se auto ...model...odredjeni deo.....i kada treba da mi prikaze deo na slici i spisak izabci mi neki "ERROR 35" o cemu je rec ima li neko ideju???
  • Dexxter
    CBC Senator
    • 26.11.2007
    • 224
    • Svilajnac

Re: Problem sa TecDoc programom

Ja sam nabavio org diskove 2008\1 i od jednog forumasa dobio crack. instalirao i evo vec duze vreme sljaka super. mozda crack nije ok
    Work to ride - Ride to work

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

vredi li taj program icemu , sta tu ima zanimljivoga vidim da je 8 GB , ali nikada nisam imao priliku da vidim sta se sve nalazi od informacija .
      imam alldatu 9.90, sada dali se ispalti skidati taj tecdoc , imali sta u njemo sto alldata nema
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Dexxter
        CBC Senator
        • 26.11.2007
        • 224
        • Svilajnac

Hmmmm pa ja iskreno neznam sta radi ta alldata. Ali u ovom programu ima sve sto je potrebno za jednu prodaju autodelova. Poseduje uporedne brojeve svih svetskih proizvodjaca delova. Vecina delova su sa slikom i ima i listu za brzo trazenje dela zavisno od tipa vozila. Sadrzi i jedan deo autodate u sebi. Meni dosta pomaze u prodaji delova.
        Work to ride - Ride to work

Comment

• WAGEN
          CBC Član
          • 10.07.2009
          • 27
          • Kikinda

Ma prava stvar za prodavnicu auto delova.Ja ga kod mene koristim strava je.Ukucaš originalni broj dela a on ti izbaci sve firme koje prave taj deo kao fabrikat i koji je njegov broj od odredjene fabrike. Pa kad tražim u veleprodaji nemam šta da se objašnjavam samo im izdiktiram broj od tog proizvodjača kojeg oni prodaju a oni odmah znaju o čemu se radi

Comment

Working...
          X