ja koristim BOSCH FSA 740 i veruj mi da ga za sad ne moze zameniti ni 1 drugi... sve moze da odradi sto god zatreba... naravno cena mu nije bas previse niska ali vredi svake pare...
koliko para toliko muzike,bosch je u jednom trenutku bio neprikosloven zahvaljujuci pratecem informacionoim sistemu ESITRONIK ali taj sistem sada moze hakovan za male pare da se innstalira pa tako i boschovi uredjaji gube u prednosti.sobzirom da je multifunkciski ima orednosti pred drugima a ima takodje i mana pred drugima.ljudi i neznaju da SUN i ACTIA spadaju u svetski priznate uredjaje i poceli su pre boscha da prave dijagnostike narocito fabricke.za ozbiljan rad na jednoj marki vozzila samo fabrikat ili njegova kopija-kvalitetna.ako kupis boscha sigurn se neces pokajati kao i za aktiu ili suna
Izgleda da je malo poznato da je SUN (Snap-on) napravio prvi univerzalni skener za dijagnostiku automobila - pre 25 godina ("crvena cigla") i da su njihovi skeneri u svetu visestruko najprodavaniji (verovatno ne bez razloga, a i licno sam se vise puta uverio zasto...). Crvena cigla, Solus, Solus Pro, Modis i novi Verus imaju baze podataka za evropska vozila od 1986. godine i precizne procedure popravke itd... A, Verus ima i seme i jos mnogo toga, ali mu je i cena adekvatna...
Comment