Re: wurth dijagnostika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Ovde nešto nedostaje, nisam ja započeo ovu temu...?

Ta dijagnostika spada u red loshijih koje mozes kupiti, bar za sada. Ima boljih solucija od nje...
  • Gatti.Gatozza
    CBC Senator XXL
    • 26.09.2006
    • 411
    • Zemun
    • Lybra 1.9 / XJ600S

Ne znam konkretno za Wurth dijagnostiku, ali znam da je to trgovačka firma koja nema svoju proizvodnju. Tako da probaj da cunjaš i naćićeš verovatno to isto, samo ne brendirano na Wurth. A cena će sigurno biti 20 30% niža, ako ne i niže.
    E sad, Wurth komercijalista će probati da te ubedi u suprotno, ali to mu je posao.
    MAZDA

Comment

• nina996
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2009
      • 324
      • leskovac

Sta bi mi predlozili s obzirom da imate iskustva a ja pocinjem sa dijagnostikom
      Pirke

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Koliki je budzet?
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• nina996
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2009
          • 324
          • leskovac

pa koliko treba da se radi poso kvalitetno i sigurno
          Pirke

Comment

• Gavra
            CBC Senator XXL
            • 06.03.2008
            • 2031
            • Beograd

Originally posted by nina996
            pa koliko treba da se radi poso kvalitetno i sigurno
            Za osnovne stvari oko 3000eura,za malo ozbiljnije bar 8 ako hoces da budes PRO najmanje 20.....

Comment

• nina996
              CBC Senator XXL
              • 20.03.2009
              • 324
              • leskovac

mislim da ce biti BB6000 citao sam jos neke forume i dosta je hvale ona je oko3500.za pocetak mislim ok.pozdrav
              Pirke

Comment

• Gavra
                CBC Senator XXL
                • 06.03.2008
                • 2031
                • Beograd

Malo si pogresio,BrainBee ST6000 kod uvoznika
                ELTEC D.O.O

Kosta 187000din,ni blizu tih 3500(PDV je uracunat)

Comment

• nina996
                  CBC Senator XXL
                  • 20.03.2009
                  • 324
                  • leskovac

kolega je skoro uzeo i reko mi cenu.izgleda da malo s... Hvala na informaciji
                  Pirke

Comment

• ELHIBRID-UE
                    CBC Član
                    • 06.07.2009
                    • 19
                    • Uzice

kolega je skoro uzeo i reko mi cenu.izgleda da malo s... Hvala na informaciji
                    Ja kada sam hteo da kupim dijagnostiku, wurth dobavljac, kod koga ja kupujem potrosni materijal, je zovnuo svog kolegu koji radi s tom tehnikom. Cela njegova prezentacija se svodila na dolazak kod mene, vizuelno pokazivanje uredjaja, lap topa koji kosta oko 1 800.00 eura, a na izgled je klasican lap top s aluminijumskim kucistem. Njihova dijagnostika je skuplja cena je visoka, a kvalitet je verovatno dobar, ali prilikom prezentacije tog uredjaja, nisu mi pokazali kako radi vozila, vec mi je otvorio aplikaciju, i pokazivao dijagnosticki interfejs softwera, sto mi nista neznaci. Skuplji su od BOSCH dijagnostickog skenera, bar tada kada sam ja to trebao da kupim. Na kraju sma se odlucio za BrainBee st-6000, hvaljen je, jednostavan, upotrebljiv, za univerzalnu dijagnostiku smatram da je dobar. Ima stvari koje on nemoze, ali vremenom, kroz dopune softwera, dopunjava se i fond novih motora i sistema koji dolaze.

Comment

• nina996
                      CBC Senator XXL
                      • 20.03.2009
                      • 324
                      • leskovac

kako si zadovoljan sa bb.
                      Pirke

Comment

• nina996
                        CBC Senator XXL
                        • 20.03.2009
                        • 324
                        • leskovac

zna li neko da mi pojasni SPC 960 skener i njegovu cenu kakav je kao uredjaj
                        Pirke

Comment

• maxoni
                          CBC Početnik
                          • 18.07.2009
                          • 1
                          • Novi Sad

Ja imam SPC960 vec 5 godina i mogu da kazem da sam zadovoljan sa njime. Fabricki je ipak fabricki,ali kada sam kupovao uporedjivali smo sa Lunch-om i spc je ispao bolji. Ja sam ga kupio za 4000eura,ali sada cujem da imaju i za 2500eura.

Comment

• Momir
                            CBC Početnik
                            • 04.10.2007
                            • 6
                            • Beograd

Nadji negde polovnu "crvenu ciglu" (SUN PDL1000 ili PDL2000) i uzivaj...

Comment

• ELHIBRID-UE
                              CBC Član
                              • 06.07.2009
                              • 19
                              • Uzice

kako si zadovoljan sa bb.
                              Sto se tice BB, po prihvatljivoj ceni sam ga kupio, i to glanc novog, od bg firme ELTEC. Prvo sam ih jedva izmolio da dodju da mi pokazu kakav je. Oni su izvrsili prezentaciju, na 5 vrsta vozila. Tada su mi pokazali na Fiat STILU 1.9 JTD 2007. Na ROVERU, koga u Uzicu niko nije mogao da zakaci, a BB ga je zakacio, Na nekom BMW novom. I sve je radio dobro. Medjutim, imao sam potrebe da adaptiram instrument tablu od STILA 2004 SA ASR OM na vozilo koje nije imalo ASR, i nije mogao da odradi posao. Na opelima recimo ne radi AUTOMATSKE MENJACE, pa neradi HVAC na pezou novom, i tako slicne stvari nemoze, ali ga vremenom unapredjuju. Beogradska firma od koje sam ga kupio, je na prezentaci, obecala tehnicku podrsku, ali od toga nije bilo nista, cak mi ni cd sa softwerima nisu isporucili koji sleduje uz uredjaj , pa sam morao da zivkam, i cak da ulazim i verbalni delikt sa rukovodiocima elteca. Pa kasnije kad sam vrsio apdejt uredjaja, radnici koji su ovlasceni za tehnicku podrsku uz uredjaj, su ulazili u verbalne delikte samnom. Kasnije sam zvao drugog coveka iz Sabca koji ih takodje uvozi,i koji nije ovlascen, i on mi je rekao da sam se obracao BrainBee-u mejlom,verovatno i on ima tamo svog coveka koji namerno ne odgovara na mejlove kupca, i oni namerno ne odgovaraju, zato sto je uredjaj kupljen u drugoj firmi, i ko zna sta ja znam jos........ i tako dalje, da ne duzim pricu. Najgore je kad skupis neki novac, da bih od necega ziveo, uvek dodje neko nase domace DJUBRE, da ti posao ucini tezim. Tako curo da znas da za novac od 3 700 eura nema bolji uredjaj. Imaju i bezicnu varijantu, i novi st 8000, moj je st 6000. Uredjaj se apdetuje netom, imas kartice kao za govornicu, utakne su njega, ukljucis softwer , prebacis u uredjaj, uz uredjaj dobijes kljuc, i to ti je sva mudrolija. Ja iskreno mislim da je PDL bolja varijanta, jer su duze u celoj prici. Na sajmu 2006, su jedini bili, koji su nudili varijante za kamione i putnicka vozila. Ako ti zatreba, vise informacija obrati mi se na mejl cika-gad@hotmail.com da ti pokazem i kako izgleda putem web camere.

Comment

Working...
                              X