Genralno, moj posao nije striktno vezan za dijagnostikovanje/servisiranje.
Konkretno, Launch je more user friendly po meni.
Desavalo mi se da odredjena kodiranja Sun nece da izvrsi, a da Launch hoce (mada bilo je i suprotnih situacija ).
Nekako mi je komplikovaniji ya rad SUN, tako da moja preporuka ide ya Launch.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Desavalo mi se da odredjena kodiranja Sun nece da izvrsi, a da Launch hoce (mada bilo je i suprotnih situacija ).
Nekako mi je komplikovaniji ya rad SUN, tako da moja preporuka ide ya Launch.
Uradi update ako oces sva kodiranja,a X431 je tako glupo napravljen da nemam reci.....pa sta mislis koliko nekoga zanima koje je ubrizgavanja i koju vrstu sonde koristi da bi ostvario komunikaciju
A sta cemo kad launch napise da je uradio kodiranje a auto i dalje nece da pali? Ili kada ne vidi ni jednu gresku a MIL sija itd......
Jedino sto ima bolje je jeftiniji stampac i nista vise
Previše mi očekujemo od samo jednog skenera. Gavra radi uporedo sa oba pomenuta i ponekad nije ni to dovoljno. Kod mene juče primer Corsa model D, godina 2007. Launch je nema ni na spisku... Texa samo motornu grupu...nedovoljno...
Opet sam se vadio "na mišiće"...
Pa Gavro, kada oni ne mogu da pomognu onda cmeo da munjimo fabrickim uredjajima i resen problem
Naravno da jedan skener ne moze da obradi sve. Daleko da je SUN los, al' nekako mi je Launch prirastao za srce.
Desavalo se i meni na opelu da je kodiranje uspesno, a das kontakt a ono cvrc samo sija kod lampica a tada OPCOM i udri.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment