X 431 TOP.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • struja
    CBC Član
    • 20.03.2009
    • 65
    • nis

X 431 TOP.

Ima li neko ovakav uredjaj.Kakav je,profi ili amaterski,skup ili jeftin? Imali neko iskustvo s njim? Treba li neka specijalna obuka za njega ili moze da radi i prosecan majstor http://www.launch.co.rs/images/x-431top/top_001.jpg
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Re: X 431 TOP.

Uredjaj je mama Samo toliko...
    Prosecan majstor = brka koji slabo i sprski govori
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Vidan KV
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2007
      • 432
      • Kraljevo
      • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Objasni termin "prosečan majstor"-šta to u današnje vreme znači i ko je to?.........

Comment

• struja
        CBC Član
        • 20.03.2009
        • 65
        • nis

.Ja sam autoelektricar i pocetnik sam u dijagnostici i elektronici,ocu da prosirim svoje znjanje iz ove oblasti kao i da obezbedim kvalitetan uredjaj za dijagnostiku.Video sam ovaj uredjaj na sajtu pa sam hteo vase misljenje o njemu.Ja i da ga kupim ne bih mogo da iskoristim sve njegove mogucnosti ali bi vreme ucinilo svoje i uso bi u fazon garantovano.

Comment

• MN026
          CBC Senator XXL
          • 18.01.2009
          • 348
          • SMEDEREVO

ma solidan uredjaj ,ali najbolje je da odes kod nekog i da probas-da ti pokaze kako se radi i sta sve moze za razne grupe auta . na netu svako hvali svoj uredjaj a tudji kinji.i druga stvar ne lezi svaki uredjaj svakom korisniku,to je individualna stvar

Comment

• struja
            CBC Član
            • 20.03.2009
            • 65
            • nis

S kojim uredjajem ti radis koji ti odgovara(ako radis taj poso).Imas li neki predlog za mene

Comment

• MN026
              CBC Senator XXL
              • 18.01.2009
              • 348
              • SMEDEREVO

imam ih dosta ali ne i tog X-A .probao sam ih dosta malte ne sve koji su na nasem trzistu sem nekog engleza koga sam probao pre 10 god i koji tada za mene nije zadovoljavao ni minimum.probao sam i radio sa tim X-om i zato kazem da je solidan ali meni ne bi odgovarao .prilicno je spor za moje pojmove i nesvidjaju mi se neka resenja.ali mogu dati kazem da kts540nije nista bolji iako je trenutno hit kod nas--njvise zbog cenekoja je150 000 sa pdv-om.znaci manje 21 000 aku si u sistemu

Comment

• struja
                CBC Član
                • 20.03.2009
                • 65
                • nis

Vrede li nesto,zavrsavaju li poso nase dijagnostike tipa opcom,vag-com,fiat scener i sl.namenske dijagnostike koje su povoljne kod nas.Tu ima prica kopija ne valja,original je bolji,uredu za vcds najbolji je original i znase gde moze da se nadje ali za ostalo kako prepoznati razliku i gde naci original

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Ukratko to sto vidis jeftino obicno nije dobro...
                  Svaka marka ima svoj diagnosticki uredjaj/software , a mi ovde pricamo o univerzalnim uredjajima, koji naravno mogu manje stvari uraditi od originalnog uredjaja.
                  Moja preporuka ti ide ovim redom: Sun, Launch, Brain Bee ...
                  KTS bih izbegao, nije los, al nekako uvek sam nekih decijih bolesti imao sa njim.

Comment

• struja
                    CBC Član
                    • 20.03.2009
                    • 65
                    • nis

sun ima vise modela.Koj model je dobar

Comment

• MN026
                      CBC Senator XXL
                      • 18.01.2009
                      • 348
                      • SMEDEREVO

dijagnostikom se bavim 15god i dosta sam uredjaja za to vreme proba,radio sa njima ,menjao i mogu ti reci da za mene dve najkvalitetnije firme su ACTIA I SUN,tj njihovi dijagnosticki uredjaji.njima bih pridodao i TEXSU ali samo stari uredjaj AXIOM ili njegovog brata blizanca MARELI 2000-to je isti uredjaj sa dve licence.sto se tice op-coma i vag-coma to su dve izuzetne alatke i nema veze iako su klonovi ako su kvalitetni-ako ih uzimas od proverenih dobavljaca .jedino tada nemozes da ih apdejtujes vec kupis nov sto je po meni--nekazem za sve--bolje resenje jer ja to svakodnevno upotrebljavam i jednostavno receno habam pa iako se pokvari ili slomi manja steta nego da se desi nesto VAS-u.sam moras da odlucis o uredjaju koji kupis jer kad das pare za njega povratka vise nema

Comment

• struja
                        CBC Član
                        • 20.03.2009
                        • 65
                        • nis

Hvala ti puno,samo jos jedno pitanje i necu vise.kako su se pokazali dijagnostike za reno, fijat,mercedes,bmv,ford,dali su i oni dobri kao za opela i vw?Cuo sam da fiat skener nije bas nesto,kao i fordov,neznam probao si ih pa znas garantovano.

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

Najbolji je MODIS
                          Slazem se ACTIU, MultiDiag prosto kida
                          Fiat Examiner je odlicna stvar, ako radis npr.samo Fiat bolje je uzeti Examiner nego bilo koji univerzalni skener!

Comment

• MN026
                            CBC Senator XXL
                            • 18.01.2009
                            • 348
                            • SMEDEREVO

originalna dijagnostika nema zamene,to se neodnosi na vag kom jer imam i VAS i nije nista bolji od coma.op kom sa novijim varijantama se priblizio vag komu i uskoro ce biti za GM istosto i za vw vag kom.ostali pomocni alti nisu ni priblizno ovima.za MB i BMW nema zamene,kao najbolja zamena je od Car-ssssofta ali verujmi posto imam i car i STAR i GT1 nemogu ni da pridju-mozda za BMW Impa.operativno da ali kao podrska ne

Comment

• MN026
                              CBC Senator XXL
                              • 18.01.2009
                              • 348
                              • SMEDEREVO

egzaminer da za fiata ali starije generacije,ovaj novi radi skoro sve sto je bitno preko neta
                              modis i actia se ne porede,jedan je nezavisni uredjaj a drugi ide uz lap ili pc.mozes da poredis softvere i to kod sun-a imas tri tipa a kod actie jedan kompletan.da kod suna su 3 razlicita soft i 3 uredjaja

Comment

Working...
                              X