X 431 TOP.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • struja
    CBC Član
    • 20.03.2009
    • 65
    • nis

Re: X 431 TOP.

verovatno je modis najbolji od sun-ovih uredjaja.Dali je on isto dobar za sve marke auta,ili je opet prica dobar ali nema sto drugi imaju i obrnuto.U sustini savrsenstva nema,nema uredjaja koji sve radi perfektno

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

A ko je to poredio Actiu i Modis?
      Ja sam ih svrstao u grupu dobrih uredjaja.
      Actiti je jedina mana sto "ispod sebe" ima Winodws , isto to zameram i KTSu.
      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• MN026
        CBC Senator XXL
        • 18.01.2009
        • 348
        • SMEDEREVO

de malo objasni to sa windousom, jer imam i uredjaj koji pod mekintosovim operativnim sistemom i ne primecujem razliku a bas me zanima ako imas odgovor jer ja nemam i neznam

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

Hhhhhh, ne znam sta da ti kazem, na glupo pitanje bih ti morao dati i glup odgovor!

Comment

• MN026
            CBC Senator XXL
            • 18.01.2009
            • 348
            • SMEDEREVO

onda je i glupa postavka ili i ti proizvoljno pricas na osnovu svijoh ubedjenja ,jer koristim masu fabrickih uredjaja gde je podloga wind i samo jedan gde je osnov mekintos i uradu nevidim razliku.ono sto radi pod dos-om uopste nekoristim jer takvi sistemi su za moju radju zastareli tipa 286,386.......tacho univerzal itd. to je sve iz praistorije za mnoge ne samo za mene. ja sam cist korisnik uredjaja i mnogo ih koristim i za mene je nebitno koja je ,,podloga,, vec da radi dobro i cisto me interesuje tvoja tvrdnja jer bih stvarno voleo da znam nesto o tome i ako mozes objasni jer sigurno ima jos nekoga da interesuje.sto se tice dijagnostike mozemo da raspravljamo i o uredjajima i o samoj dijagnostici kolko hoces ali ovo bih stvarno voleo da znam ako uopste hoces da objasnis--jednostavno minteresujeme nevezano dalije wind bolji ili losiji od..........

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Hhhh... naravno damozes koristit Actiu i na Macu ( na starijima uz odgovarajuci prevodilac, emulator...a na novijima je doslo do promene arhitekture pa nisam siguran da li ti je potreban emulator ) i na Windowsu, kada je aplikacija ispravna naravno da nema razlike.
              Windows kao windows je pre svega bagovit i spor operativni sistem ( necemo ulaziti u razloge koji su, ima ih mnogo, ima objektivnih ima subjektivnih).
              Postujem tvoje znanje kao korisnika, sigurno imas 10n vise iskustva, al' ovo znam kako radi.
              Cesto se desi da KTS "zaglupi", da pomahnitaju dll fajlovi pa ESI prijavljuje razne greske...U svakom slucaju kada je god moguce izbeci Windows treba to uraditi.
              Napominjem, daleko od toga da ce ACTIA losije raditit ili tako nesto ( navodim Actiu kao primer ). Radice sasvim dobro, al postoji izvestan rizik od otkazivanja...

To ti je ukratko...Ako te jos nesto interesuje pitaj ( nemoj nista iz prakse, tu si jaci od mene kao sto vec rekoh 10n puta ).

Comment

• MN026
                CBC Senator XXL
                • 18.01.2009
                • 348
                • SMEDEREVO

nepricamo o praksi nego o ovome sto si naveo-cisto hocu da znam ako se povede prica o tome da bar malo budem upucen.sto se tice tvrdnje za

kts pre 15 dana sam kupio jedan-540- i mogu ti reci da je veliko razocarenje i odmah sam ga prodao umanji cenu za pdv i kupaca ohoho.....
                to toliko sporo radi i nema sve podatke-parametre da nije za mene.najvise zato sto nema mogucnosti raznih kodiranja i logovanja.medjutim ovosto si pomenuo o sporoci winda je tacno za kts ali ne i za aktiju.razlika u brzini rada je i za laika ocigledna,to kazem kao korisnik i stoji to sto ti tvrdis ali ako mogu da dodam da nevazi za sve uredjaje --kako i zasto neznam.a sto se tice mekintosa o tome pojma nemam ali mi uredjaj koji je nezavistan i kompaktan koristi tu podlogu i to nebih ni znao da proizvodjac nije to dao kao informaciju u njegovoj brosuri-uputsvu ali radi vec dosta dugo perfektno i brzo i normalno bez ikakvih konvertora i sl.

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Kakvu Actiu imas? Klon ili original?
                  Meni se X puta zaglupio software, nije hteo da prihvati licencu, nije hteo da otvori podesavanja... tako da veruj mi, desava se i to vrlo vrlo cesto.
                  Odakle si?

Comment

• MN026
                    CBC Senator XXL
                    • 18.01.2009
                    • 348
                    • SMEDEREVO

multi diag,kupljen kod naseg distributera.od acti imam star,clip i lex3,od simensa gt1 od tahopro digu,itd ,comandera can4.5.........iz smedereva sam.actia nikada nije blokirala ili slican problem imala a imam je par godina,pre nego sto je izasla uopste na trzistu uplacena je u preplati i paket je bio sa svim adapterima mislim 12-13 plus univerzalac kojim se kacis direkt na ecm ,sad se pojavilo novih 4 kabla koji su ustvari interfrjsi ne adapteri na specificne konektore.i svi actijini uredjaji rade na windu bez ikakvih problema.nabrzi je clip ali ima i najmanji soft a star je iznenadjujuce brz iako je soft 68gb i sada treba da ga dopunim sa novih 7-8gb.u opremu neracunam vagcom,opcom,carsoft mb islicno,mototester je za sebe uredjaj.pazi ima jos elektronskih alata za koje nemogu da kazem da su uredjaji ali koji cenom preskacu mnoge uredjaje naprimer mb-sbc........kts sam prodao zato sto mi neodgovara.imam i piwis kabal ako znas zasta je ali sutr odlazi jer za godinu dana je samo jednom koriscen--nerentabilno.ima sam za volvoa fabrikat koji nisam ni otpakovao godinu dana .....mnogo sam imao ali za mnoge nije bilo posla pa su likvidirani.

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

Piwis bese Porshce?
                      Sta si imao za Volvo, Vidu?

Comment

• MN026
                        CBC Senator XXL
                        • 18.01.2009
                        • 348
                        • SMEDEREVO

da za porse,a za volvo vct 2000-vadis.vida je verzija za volvo kao carsoft za bmw ili mozda kao edibas

Comment

• stefanves
                          CBC Senator XXL
                          • 10.12.2006
                          • 1351
                          • BG

Vida je novija, VADIS je stariji.
                          kada budem u Smederevu cucemo se

Comment