Zanima me interfejs za njih, ima li ko da ih radi. Znaci da ima opcije dijagnostike jastuka abs esp kljuca, i sl. Ima li ko i kolko ga cenite ako ima?
SKODA RUMSTER 2008-2009, FABIA 2008-2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: SKODA RUMSTER 2008-2009, FABIA 2008-2009
Ne košta preko 500 - kad je plaćanje preko računa. Za keš je i niže... Ti taj novac ne bacaš, kupuješ originalni interfejs i sve što uz isti pripada. Naravno, ne radi samo ove modele, već celu Vag grupu, a ostala vozila iz OBD2 generičkog...
Pozdrav!
BP
Comment
-
-
Originally posted by DexxterNije mnogo veruj mi. Ja sa KTS-om ih radim. Mada VCDS je majka za njih.
Comment
-
-
Pri tom "fabričkim" smatraš VAS aparat? Za informaciju VCDS trenutno radi više nego pomenuti, izuzimajući "samonavodjenje"...
Nema potrebe da ubacuješ pojedine reči velikim slovima...
Comment
-
-
Originally posted by Dr BocaNe košta preko 500 - kad je plaćanje preko računa. Za keš je i niže... Ti taj novac ne bacaš, kupuješ originalni interfejs i sve što uz isti pripada. Naravno, ne radi samo ove modele, već celu Vag grupu, a ostala vozila iz OBD2 generičkog...
Pozdrav!
BP
Comment
-
-
Svako ima pravo na svoje mišljenje... Prouči još jednom temu o kojoj pišeš, onda razmisli. Jedini koji ovde pali vatru si ti, zbog toga ovde ide lock, da ne bih čistio opet ja, odnosno da ne dolazim u situaciju da reagujem onako kako znam.
Tvoj slučaj će biti prosledjen admin-mod timu, oni će odlučiti šta će dalje biti...
Comment
-
-
ELHIBRID
Možda si ti u pravu a možda i nisi, istina je uvek negde izmedju... Postoji način da se ukaže na nešto a da se pri tome niko ne vredja. U svakom slučaju nije na članu foruma da odredjuje šta i kako se radi na forumu. Obrisane su ti danas dve uvredljive poruke a odgovarao si u temama starim par godina sa ciljem da iskažeš svoj revolt. Za to postoji neko drugo mesto.
Comment
-
Comment