VAG COM... hex-can pobrljaveo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dagy
    CBC Član
    • 09.10.2007
    • 77
    • Village of Cuprikovac

VAG COM... hex-can pobrljaveo...

Pozzz
    Imam jedan problem ako je to uopšte problem.
    Elem moj glavni posao su računari i servis, a kao i većina volim koliko mi to omogućava vreme da "čačkam" laički rečeno oko auto dijagnostike. Nemam puno vremena da obilazim moje majstore a i sada nemam auto tako da nisam odavno prilazio otvorenoj haubi
    Probaću malo opširnije da objasnim moj problem. Pre par dana crkao hard na laptopu jednom od mojih prijatelja majstora na kom je imao i VAG COM 7.04. Nekako sam uspeo da mu sačuvam vag folder ali posle nove instalacije sistem vag više nije hteo da radi , skinuo sa ros-tech-a VCDS Release 908 i kao proradilo, medjutim ponudio mi je da apdejtuje firmware sa 1.78 na 1.83 mislim i posle toga više nije hteo da radi!!!
    Zakačio modul kod mene na komp i sada neće da prepozna usb...
    Zaboravih da napomenem da je modul za VAG stigao bez instalacije, tj koristio ga je zadnjih godinu dana bez problema, bar mi tako kaže.
    Ako neko ima neeeko rešenje neka mi pooomognneee...
    Hvala unapred.
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: VAG COM... hex-can pobrljaveo...

Nije pobrljaveo nego ga je ross ubio zato sto je klon....bio je crack-ovan za staru verziju a ti si ga update-ovao ,nesto slicno onom windows-ovom validation tool-u.....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• dagy
      CBC Član
      • 09.10.2007
      • 77
      • Village of Cuprikovac

hehe..ali za taj validation za win imam rešenje a za ovo nemam . Znači šta sad da mu radim...koje je najbezbolnije rešenje, da se flešuje eprom..dajte neku pomoć

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

pa najbolje da uzme original,nije bas tako losa nova verzija isplatice se sigurno a ako nece da plati onda na neki drugi forum po crni fajl jer se to ovde ne podrzava.
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• ELHIBRID-UE
          CBC Član
          • 06.07.2009
          • 19
          • Uzice

Najbitnije je da si ga ti lepo UPDATE-OVO. i da si prosirio dijagnosticke modele : )))))

Comment

• dagy
            CBC Član
            • 09.10.2007
            • 77
            • Village of Cuprikovac

Zaboravio da javim, problem resen vec sledeceg dana i to za jako kratko vreme kod neki prijatelja. Sredjen eprom i kao novo.
            A znao sam da ce da se sj*be vag ako je na netu ali u brzini nisam gledao u wifi laptopa.

Comment

• ELHIBRID-UE
              CBC Član
              • 06.07.2009
              • 19
              • Uzice

Originally posted by dagy
              Zaboravio da javim, problem resen vec sledeceg dana i to za jako kratko vreme kod neki prijatelja. Sredjen eprom i kao novo.
              A znao sam da ce da se sj*be vag ako je na netu ali u brzini nisam gledao u wifi laptopa.
              Nego reci ti meni batice, jesi ti zadovoljan na taj hex-can, jel radis sa vcds il s vag-com-om. Jesi radio skode nove sa njim?

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Ako opet krenes sa starom praksom, odnosno sa zakuvavanjem i provociranjem kao u prethodne 2-3 teme, kraj.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• dagy
                  CBC Član
                  • 09.10.2007
                  • 77
                  • Village of Cuprikovac

Originally posted by ELHIBRID-UE
                  Originally posted by dagy
                  Nego reci ti meni batice, jesi ti zadovoljan na taj hex-can, jel radis sa vcds il s vag-com-om. Jesi radio skode nove sa njim?
                  Lepo pise u prvom postu, ne servisiram automobile nego racunare.
                  A sto se tice hex-can uredjaja, majstora je zadovoljavao dok nije kupio drugi bolji uredjaj.

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Taj lepotan vise nikome nece odgovoriti
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                    X