VAG 1551

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • povratnik
    CBC Član
    • 29.09.2008
    • 50
    • krusevac

VAG 1551

Posedujem tester VAG 1551 i imam problem sa njegovim koriscenjem! Naime, od kada sam ga nabavio pre 5 god. koristim ga samo za ocitavanje kvarova (gresaka) na vozilima VW i Skoda ali znam da ima i ostele funkcije kao sto su adaptacija,prilagodjavanje kodiranje kljuceva i ostalo... Moj ogroman problem je sto nemam nikakvo uputstvo za koriscenje (biranje kanala,prilagodjavanje zadatih vrednosti itd) pa samim tim i ovaj tester mi je neupotrebljiv!
    Zamolio bih sve one koji imaju neka uputstva ili iskustva kako se koristi VAG 1551da mi se jave ili me posavetuju gde bih mogao da ih nabavim!

Unapred zahvalan...
    Миром на рат идите,
    и ратом мир чините,
    љубављу на љубав идите,
    Али крвљу крв СРПСКУ браните.

Стефан Немања
    (Свети Симеон Мироточиви)
  • RS-4
    CBC Veteran
    • 29.04.2008
    • 162
    • Norway

Re: VAG 1551

Nabavi program za VAG grupu pod imenom ELSA to je program koji je glavna podrska svim VAG testerima, u njemu ces naci kompletnu proceduru i navodjenje za rad sa VAG 1551 scan-om.

Pozdrav

Comment

• Gile_GTI
      CBC Veteran
      • 15.02.2009
      • 107
      • Beograd-Karaburma

Nista bez else.... e sad posto je VAG 1551 ide do 2005-2006.... bilo bi bolje da nadjes onu malo stariju elsu recimo do 2006... jer nova elsa ima sve za VAS aparat........

Comment

• povratnik
        CBC Član
        • 29.09.2008
        • 50
        • krusevac

Znam sveo toj ELSI i imao sam je instaliranu ali imam je u verziji od 19 CDa pa sam mislio da je neko mozda to vec izvukao iz nje ili nesto slicno pa da ne moram ponovo da se zezam sa dugom i mukotrpnom instalacijom!!
        hvala na odgovorima
        Миром на рат идите,
        и ратом мир чините,
        љубављу на љубав идите,
        Али крвљу крв СРПСКУ браните.

Стефан Немања
        (Свети Симеон Мироточиви)

Comment

Working...
        X