Ima li neko ovaj uredjaj i kakav je.dali je u klasi sa modisom ili je losiji i zasto.da li je bolje recimo uzeti texu ili bb.ili ovaj.Prednost je sto ima osciloskop a ovi uredjaji nemaju.Verujem da ima ovde dovoljno strucnih ljudi i naci ce se vec neko da objasni njegove prednosti i mane
Carmanscan VG+
Collapse
X
-
Re: Carmanscan VG+
Vise radim evropski program,ne treba mi z japance nego pise d radi evropu pa sam mislio zbog cene i svih prikljucaka a i osciloskopa da je dobro uzeti ga.Od te univerzalne mi treba uredjaj koji dobro radi fijata,reno i pezo,citroen
Comment
-
-
Koliko sada košta Carman VG? Meni to nije poznato, ako bi to rekao možemo da izvedemo neku računicu...
Ranije je, na primer, Modis koštao 8000€, a za te pare mogao se kupiti Solus, Launch i dobar osciloskop. Po meni je ovo drugo bilo bolji izbor...
Comment
-
-
zna se da nijedan uni skener nece pokriti sve zahteve servisa na evro modelima.licno imam vag 908 pa sam uzeo bb st6000,a planiram jos neki interfejs poput opel skenera i neki normalan osciloskop!bb odlicno radi italijane,francuze takodje lepo odradjuje,mada je bolji na italijanima.
Comment
-
-
carman vg je uredjaj sa osciloskopom i svim kablovima i mototester i kosta 3000e.Modis je sa svim tim funkcijama na sajmu sa popustom kostao 5000e.Zato je mene to zainteresovalo http://www.servisnaoprema.rs/index.php? ... product/26
Comment
-
-
Tako brate kazite nesto konkretno.Nevalja,dobar je,nije los a ne sve nesto u zavijenj formi.Da sam ja radio s ovim uredjajem ja bih reko bez ustrucavanja dali je dobar ili los.Neznam sam sta fali osciloskopu,zasto tanak,koja je razlika izmedju ovog i modisovog ili aktijinog scopa
Comment
-
-
Pa nitko ti ne govori ono sto ti zelis cuti zato jer nitko nema dovoljno osobnog iskustva za tako sto. Da bi poznavao jedan takav instrument potrebno je vise od godine dana intenziovne upotrebe na razlicitim modelima. Sad hoces da nadjes nekog tko pozna aktiju, modis i carman i istovremeno da ti napravi usporedbenu analizu. Ne kupuj skener i osciloskop u jednom komadu, kad se pokvari neces u garazi imati ni jedno ni drugo dok se ne popravi.
Comment
-
Comment