Dijagnostika za autoklima sistem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kele
    CBC Član
    • 20.08.2007
    • 95
    • Sonta

Dijagnostika za autoklima sistem

Pozdrav!
    Uzeo bih neku univerzalnu dijagnostiku za citanje gresaka autoklime(neispravnost releja,presostata,senzora),znaci ne interesuje me air-bag,abs i ostalo pa bih molio upucene da mi preporuce.Da li ELM327 moze odraditi posao?
  • Cougar
    CBC Senator XXL
    • 13.06.2009
    • 352
    • NBG // Vrbas
    • Cougar XR 2.5 V6 24v

Re: Dijagnostika za autoklima sistem

ELM327(V2) je jedan od najkvalitetnijih uređaja na tržištu i pokriva sve postojeće dijagnostičke standarde. Zahvaljujući implementaciji mikrokontrolera unutarELM327 čipa dijagnostički program ne komunicira direktno sa vozilom, već saELM327 čipom koji obrađuje i prosleđuje podatke, zbog ovog načina komuniciranje uređaji sa ELM kolima mogu pristupati samo memoriji grešaka motora vozila. Ovaj novi sistem komuniciranja omogućava da ovaj interfejs bude kompatibilan sa velikim brojem programa, a neki od tih programa su: DIGIMOTO, SCANTOOL, PCM Scan, GM Mode 22 Scan Tool, OBD Gauge for PalmOS and Pocket PC, OBD Logger, OBD-II ScanMaster, pyOBD for MacOSX and Linux, ScanTest for Pocket.

Tebi najbitniji deo opisa... uređaji sa ELM kolima mogu pristupati samo memoriji grešaka motora vozila.
    Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

• kele
      CBC Član
      • 20.08.2007
      • 95
      • Sonta

Hvala na opisu!Negde sam nasao da na evropskim vozilima sa OBD2,znaci benzincima od 2002-e i dizelima od 2004-te moze da cita "body" kodove gresaka medju kojima sam video i greske vezane za klima sistem.

Comment

• kele
        CBC Član
        • 20.08.2007
        • 95
        • Sonta

Izabrao sam launch x431 diagun.Za sada sam prezadovoljan...

Comment

Working...
        X