Voleo bih da čujem mišljenje Vas kolega o ovom a i ovakvim uređajima.Razmišljam da se rešim kojekakvih kablova i laptopova pa mi ovakav uređaj izgleda zanimljivo.
Šta mislite?
Bio sam na prezentaciji kad je Bojan promovisao taj uredjaj i bas mi se dopao,dobra stvar je sto moze dva vozila odjednom pa mozes da uporedis parametre.mislim da je dobar uredjaj.poz...
ma imam ali pogledaj stranu kupujem prodajem neki novosadjanin prodaje nov uredjaj za 1400e.proveri samo da nije navlakusa.autotech je firma koja uvozi launcha proguglaj ako ne nadjes sutra ti saljem posto mi je u radnji broj.poz
Bio sam na prezentaciji kad je Bojan promovisao taj uredjaj i bas mi se dopao,dobra stvar je sto moze dva vozila odjednom pa mozes da uporedis parametre.mislim da je dobar uredjaj.poz...
......eeeee,jeste bio na prezentaciji ali je više mislio na ćevape i zakusku posle prezentacije nego na dijagnostiku.... .....svi oni koji su sa potcenjivanjem i sprdnjom gledali na kineske dijagnostike ovim uređajem su im zapušena usta!Moćan,brz i kao što reče Pirke radi dva vozila istovremeno putem blue tooth konekcije....jedina mana i razlog koji poprilično odbija kuce i potencijalne korisnike(juče sam to doživeo) je sama dimenzija uređaja koja mu daje popriličnu dozu neozbiljnost.....pozzzz!
a sto ne radi EDC16 na Stilu ?! mislim radi ali samo 2 po 2 parametra
Ne znam, nisam probao Al' mozda ce raditi ako se nakacis preko nekog drugog auta
(citaj: odaberes neki koji ima isti motor i ECU, verovao ili ne nekada upali)
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment