a sto ne radi EDC16 na Stilu ?! mislim radi ali samo 2 po 2 parametra
Ne znam, nisam probao Al' mozda ce raditi ako se nakacis preko nekog drugog auta
(citaj: odaberes neki koji ima isti motor i ECU, verovao ili ne nekada upali)
Pa koliko ja znam sine mi ga iscitasmo i to bas "kroz drugi " afto radi DIAGUN ko besan a ujedno i nije skup
Navodno star destak dana, hvala na odgovoru. Hteo bih da počnem da radim i jos uvek sam u fazi prikupljanja informacija, tako da bi mi neki savet dobro došao, naravno na PM da ne prljam temu.
Ne mogu da izmenim prethodnu, ništa da dodam, zato pišem novu. Ovde mi je zamereno što sam se našalio. Reći ću i zašto sam pitao ovo. Korisnik u svom profilu nema ništa. Ime, prezime, čime se bavi, odakle je, starost... Nick name me asocirao tako i pitao sam. Fliperi jesu sprave koje imaju dosta elektronike, nimalo naivne, dapače. U ostalom nije loša "fora", zar ne?
Dakle, @ Pinball, nema ljutiš. Reci koje automobile planiraš najviše da radiš, tako će biti lakše dati savet. Ako misliš da sam preterao, izvini, zamoliću da se poruka ukloni ako si se našao uvređenim.
Pozdrav ljudi.Ja sam kupio diguan i mogu da vam kazem da je dobar samo sto su mu parametri malo spori.Dali to tako treba ili je do protoka na vozilu ali meni neodgovara bas to.Mada ima opciju za snimanje i kad to snimas i kasnije pogledas mozes da vidis bolje i uocis nepravilnosti.Vw radi super ali na tdi nema tdi tajming.To je minus,ali ima stelovanje ubrizgavanja i ler gasa ko i na vcds.Prednost mu je brzina,ostrvaruje komunikaciju sa vozilom za kratko vreme,nema kablova,lap top i ostalo,praktican je ali ipak namenska je namenska i to je resenje.Uzeo sam lanca zbog cene i kablova,ali i zbog toga sto sam video sta rade drugi univerzalni uredjaji, i mogu da kazem da sam napravio pravi izbor.
Isto. Najnovija je 39.30. Razlika u programima je sto Gun radi u Win CE, a Std. u Linuxu. Probaj kako radi Reno, konkretno - konfiguracija vazdušnih jastuka...
lock i unlock je funkcija koja se koristi kada se vozilo servisira da ih deaktiviras da ne bi doslo da slucajnog otvaranja jastuka prilikom radova i nije konfiguracija. Konfiguracija je programiranje AB centrale prema tom vozilu i njegovoj sigurnosnoj opremi.
Comment