vagcom i kabl za povezivanje, gdje nabaviti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

vagcom i kabl za povezivanje, gdje nabaviti

Gledam po netu i jurim da li moze gdje da se nabavi vag-com program ili nesto sicno za dijagnostiku, odnosno za neko osnovno ponistavanje gresaka i korigovanje kilometraze na wagen i audi vozilima. Da li neko zna gdje moze da se kupi kabl za povezivanje posto po netu traze poprilicne cifre za programe koji su takodje ilegalni i sa tim racunarom na koji se instaliraju ne smije na net da se izlazi,,,vecina da ne kazem svi tako felceraju, pa kad vec moze tako treba mi za kucnu upotrebu na svom autu da se malo igram sa tim, ali ne bih bas da placam papreno nesto sto vjerovatno postoji na netu, samo meni ne ide od ruke da nadjem tako nesto, mislim da su verzije vagcom 10.6 ili 11.8 trenutno u opticaju pa bio bih jako zahvalan ako bi mi neko javio gdje i po kojoj cijeni ima kabl da se kupi i da li moze gdje da se nadje taj program.
    hvala
  • jevrem
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2006
    • 948
    • Smederevska Palanka
    • A4 2.0TDI quattro

Odg: vagcom i kabl za povezivanje, gdje nabaviti

Jesi li proveravao na ebay? tamo ima dosta stvarcica za dijagnostiku i nisu mnogo skupe.
    Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
    Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513

pa gledao sam nesto i nasao sam neke kablove po 10-20evra, ali rekoh prvo da se raspitam da li toga ima gdje ovdje da se uzme u Beogradu recimo ili negdje slicno, malo mi cudno da takve stvari ne prodaju kod nas.
      I naravno ono sto me zanima je informacija od iskusnijih drugara koji se bakcu sa time, sta uzeti, koje su mogucnosti i tako to, kao sto sam naveo nije mi cilj da to komercijalizujem, vec onako za kucnu upotrebu , drustvo i tako to posto smo vecinom u wagovim krugovima automobila.

Comment

• misar
        CBC Član
        • 20.10.2007
        • 62
        • Novi Sad
        • Fiat Bravo 1.8GT

http://fiat-diagnostic.com

Iako piše Fiat, pogledaj.

Comment

• glisalj
          CBC Član
          • 01.08.2008
          • 69
          • obrenovac

auto shop novi sad guglaj nacices vec tel.ako ne poslacu ti broj(tvoj slucaj 4000 din)

Comment

• dandy
            CBC Senator XXL
            • 09.12.2005
            • 513

probao sam naci ali ima mali milion autoshopova pa bi bio zahvalan da mi posaljes pp broj telefona ili vec neki podatak. I ako znas koje su mogucnosti tih uredjaja posto te smatram normalnim korisnikom vise prodavcima ne mogu puno vjerovati jer malo je danas iskrenih, svi mogu sve dok ne das pare,,,a posle,,,

Comment

• Stefan90
              CBC Član
              • 13.11.2012
              • 90
              • Beograd
              • Audi TT mk1

Da ne otvaram novu temu nasao sam VCDS crackovan vise verzija 11.8 je jednja od njih cini mi se nisam sad za kompom na kom sam skinuo i sad bih trebao da kupim kabl, ali ne znam koja je razlika, ima po ebay, kupindu/kupujemprodjam itd, kablova sa softwareom , kabl i 409 vagcom (freeverzija) kosta 1600din a VCDS 11.11 i kabl 4500din, e sad posto meni mnogo nije ni bitno da je najnovija verzija treba mi za licnu upotrebu na svom autu ,kupio bi jeftiniju variantu , ali me zanima da li ce taj interface kabl sa 11.8 VCDS? koji imam ili moram svkako da izdvojim 4500din? onda mi ni netreba ovo sto sam skinuo ...

Nisam pri parama pa mi je 4500puno , nova verzija mi nije bitna ali mi ovbican freeware ne radi posao jer nema sve opcije kao VCDS a neke od njih mi zapravo i trebaju...

Pitanje je da li je taj interface kabl isti ili postoji razlika?

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Od koga kupiš VAG-com 409, dobiješ i softver sa kojim radi, valjda ...
                Mislim da VCDS neće da radi na tim starijim interfejsima, koji su KKL, ali za 1600 din i ličnu upotrebu više nego dovoljno...
                Uvaženi član ovog foruma je zastupnik za Srbiju firme Ross Tech, koja je proizvođač istih interfejsa, tako da će moj i tvoj post biti obrisani u roku od 24 h...
                "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• simonen
                  CBC Član
                  • 12.05.2009
                  • 29
                  • sumadija

Bitno je da znas da KKL kabal ne radi na novijim VW vozilima koji koriste CAN komunikaciju,ja sam ga probao na Golfu 5 i nije se mogao konektovati.VCDS je sasvim OK jeste skuplji ali je 100 puta bolji,radi sve i moze svasta skoro kao originalni VAS.Ako kupis VCDS koristi iskljucivo program koji dobijes uz kabal,drugim programom rizikujes ostecenje kabla.
                  Ja moj VCDS koristim bez problema na racunaru koji je na net-u samo u opcijama programa iskljucis automatski update.Inace sam uz kabal dobio 10.6.0 srpsku i 11.2.0 eng. verziju programa i rade mi obe.
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• Stefan90
                    CBC Član
                    • 13.11.2012
                    • 90
                    • Beograd
                    • Audi TT mk1

Moj auto je '99 tako da nije can. Nego ne znam da li bi oba kabla radila na vcds koji imam. Ali ako je takva stvar onda cu ipak morati da izdvojim pare za vcds komplet.

Comment

Working...
                    X