Cao interesuje me ovaj uređaj,dali ga neko ima u servisu da radi sa njim i kakvi su mu utisci ako moze iz prve ruke..
Interesuju me pretezno evropska vozila.
za cdp treba naglasiti da nije za pocetnike zbog toga sto uglavnom radi vozila 2002-3 pa navose
samo tamo gde je zvezdica ali za te pare sasvim pristojna makina
"Obradićemo" ovaj uni-skener ukratko, brzinski. Da se razumemo još jednom, ne zastupam niti prodajem uređaj.
Znate da je to aparat prvenstveno namenjen azijskim vozilima, no radi to lepo i Evropu. Bez slika je prazno, postaviću, znate da to volim i nije mi teško.
Ovde se vidi "naslovna strana" sa svim karticama.
Zatim biramo šta ćemo od programa učitati u modul.
Ono što stoji u modulu, uvek je tu i spremno za rad, prikazano desno. Ako neki od programa zatreba, biramo ga na levoj strani i "upucavamo" u modul.
Ja nemam CF lan card veću od 30Mb, ovako izgleda kad je puna, dakle više ne može stati, te ako mi zatreba u radu neki drugi "paket" nešto moram obrisati sa "desne" strane... a umesto toga dodati potrebno sa "leve".
Levo je šta ima na HDDu, desno šta je u modulu, ok, to je jasno.
Modul "upucan" i spreman za rad. Odavde vršimo izbor prema potrebi.
"Paketi" izgledaju ovako:
Ovde nedostaje još jedna slika. nisam mogao da snimim ceo meni... dodaću.
Komadnom sa glavnog ekrana "Configuration" ulazimo u podešavanja. Moj izbor je Wi-FI. Ne traži žice, a u odnosu na Bluetooth je majka.
Provera:
Spremno je za rad i onda to izgleda ovako na Renou:
Na Alfi:
Last edited by Boki Ar; 05.02.2013, 01:35.
Reason: Dodavanje foto
Ovde mi se sviđa što program ne treba dalje upućivati od ECU kom pristupamo, samo klik na 16 pin konektor i vozi. Svi drugi uređaji traže da ih uputite... Godina, model, motor... Ovo čudo - jok.
Comment