KKL interface sa pokidanim zicama
Collapse
X
-
Mora se znati oznaka ovog kola sa kojeg idu vodovi na izlaze za žice, a na drugoj strani gde ulaze u obd konektor, tj u koji njegov pin. Sumnjam da neko ima baš takav, da bi ti rekao samo naspram ove neoštre slike..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Uzmeš lupu i prepišeš oznaku sa tog čipa ili slikaš u većoj rezoluciji.
Comment
-
-
-
S krajeva idu crvena i crna, napajanje, a bela i zelena u sredinu (Rx i Tx). Mislim da ništa ne može da se pokvari ako zameniš belu i zelenu, samo neće raditi, tuda idu podaci, prijem i predaja. Evo slike
http://vwts.ru/images/repair5/181282_09.jpg
Da se ispravim, nisu rx i tx nego D+ i D-, evo kako treba da uđu u USB konektor
Last edited by comi 1342; 24.12.2012, 23:24."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Kod tih interfejsa je problem plus on ne sme da se pogreši, sve ostalo samo neće raditi...
Comment
-
-
Interfejs izmedju ostalog služi da on crkne umesto kompjutera. Laptop i druga strana su odvojeni tom kutijom.
Comment
-
Comment