Bosch Kts 200 reaktivacija.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Bosch Kts 200 reaktivacija.....

Poz ljudi....
    Na mom kts-u 200 za 45 dana istice licenca....Zvanicna reaktivacija mi nije opcija jel je skupo a kako ne zivim od toga definitivno otpada....Jel moguce napraviti nesto izbegavajuci zvanicne distributere i servise????
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

ti isti zvanicni mogu da ti ponude i kljuc ispod ruke ili ti kopiju.mada ima neko sigurno ko moze da ti to odradi.
    steta,dobra dijagnostika,al su je ukenjali sa tim skupim kljucem.najgore od svega sto to vise ne moze da se naplacuje kao ranije.kad sam meni uzimao dijagnostiku,samo zbog njesra od tog zakljucavanja sam izbegavao boscha.tad sam uzeo b.bee koja takodje solidno radi i dan danas i nema zakljucavanja.placa se dopuna koju mozes da odradis kad ti hoces i kad ti treba.

Comment

• zmaj_pa
      CBC Senator
      • 13.05.2007
      • 232
      • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Heheh evo dosao sam do 0 dana.....Juce sam cackao neki C5 oko Bsi-ja i prikljucim Bosch da iscitam greske i dodje da imam 0 dana jos.Uredno sam iscitao greske,obriso ih i to je to.
      Hteo sam da pitam jel zna neko koliko se dugo moze koristiti jos ova dijagnostika po isteku licence to jest dok skroz ne prestane raditi????

Chobo13 trazio sam varjantu za ispod ruke ali ovde kod mene ne nalazim nista.....Bio bih ti zahvalan ako znas neki kontakt!!!!
      Hvala unapred

Comment

• furio
        CBC Član
        • 28.05.2014
        • 10
        • 26222
        • Alfa Romeo GT JTDm

Pokušaj da vratiš sistemski datum, na računaru, na perio za koji imaš licencu. Ja sam to uradio drugaru koji u servisu ima KTS 540 i na moje iznenađenje upalilo je. Evo prođe skoro dva meseca i radi.

Comment

• clico
          CBC Veteran
          • 05.05.2014
          • 161
          • petrovac
          • Opel

Ne uporedjuj KTS 200 I KTS 540 ...
          Originally posted by furio View Post
          Pokušaj da vratiš sistemski datum, na računaru, na perio za koji imaš licencu. Ja sam to uradio drugaru koji u servisu ima KTS 540 i na moje iznenađenje upalilo je. Evo prođe skoro dva meseca i radi.

Comment

Working...
          X