Postovane Kolege dajte da napravimo jednu Anketu !!! Zeleo bih znati sta ko i sa kojim Alatom radi i ne samo ja vec vecina Kolega .Otvaram ovu temu da bi smo mogli medjusobno da podelimo iskustva konkretno o Diag alatima i njihovoj primeni na Automobilima danasnjice...Ko je saglasan i podrzava ovu Anketu ( da tako nazovem )... Znaci Dijagnostike tipa Orig Klon i td. Ja posedujem dosta Dijagnostika sto orig klon i tako dalje Programatora i Iskustva vec deceniju tako da cu vrlo rado podeliti sa ostalima...Ako ste saglasni zeleo bih da cujem i vas . Clico.
Dijagnosicki Alati sa kojima radimo
Collapse
X
-
Zeleo bih cuti od vas Kolege ko radi Tex-om TXT ili TXC kakva iskustva imate ja je posedujem i vidim dosta slicnosti sa Delphi ili ti Autocom-om odnosno VCI-om sta ostali kazu? Inace IDC4 je u njoj... To je sto se tice Univerzalaca inace posedujem dosta namenskih diag, ako sta koga zanima neka se oglasi!!!
Comment
-
-
-
Ima tu još kolega koji nisu na onom mestuMožda se prijave...
Comment
-
-
Pa to, imam privilegiju ili štetu što sve mogu da vidim pa tako i to, na 7 mesta se čestita praznikOd toga 5 se ne vidi
Comment
-
-
Postovane Kolege slazem se sa vama i krenucemo da uzdignemo Moral i da vidimo sta imamo medj Kolegama ko koliko i zasto je na ovom Forumu . Da bi Funkcionisali , odnosno pomogli jedni drugima moramo malo vise truda uloziti no obicno... Za sve kolege i Ljude koji imaju interesovanja i Afiniteta da rade tu sam uz Boki Ar i jos par Kolega za pomoci...Pozdrav.
Comment
-
-
Originally posted by clico View PostPostovane Kolege dajte da napravimo jednu Anketu !!! Zeleo bih znati sta ko i sa kojim Alatom radi i ne samo ja vec vecina Kolega .Otvaram ovu temu da bi smo mogli medjusobno da podelimo iskustva konkretno o Diag alatima i njihovoj primeni na Automobilima danasnjice...Ko je saglasan i podrzava ovu Anketu ( da tako nazovem )... Znaci Dijagnostike tipa Orig Klon i td. Ja posedujem dosta Dijagnostika sto orig klon i tako dalje Programatora i Iskustva vec deceniju tako da cu vrlo rado podeliti sa ostalima...Ako ste saglasni zeleo bih da cujem i vas . Clico.
Comment
-
Comment