Koji dijagnostički uredjaj kupiti???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prela1997
    CBC Početnik
    • 08.12.2014
    • 1
    • Cacak
    • Ford Focus 2 mk.2

Koji dijagnostički uredjaj kupiti???

Imam jedno pitanje:Vez duze vreme ne mogu da se odlucim koju bih dijagnostiku kupijo.Ako mozete da mi pomognete koju dijagnostiku da kupim,interesujeme neka univerzalna dijagnostika kao sto je launch ili greends-3 nesto tako.Pocetnik sam pa me interesuje vase misljenje sad ne znam sta ko misli o launch-u da li je dobra iako je kinez ili vec sta. Hvala unapred.
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

sve zavisi koliko novca mislis da utrosis na tako nesto...za sve novce imas sve...
    launch nije los,mada licno kad sam kupovao dijagnozu,tad po preporuci,pre sam se odlucio za skuplju varijantu i uzeo brain bee.

Comment

• rados
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2011
      • 539
      • G.Milanovac SRBIJA
      • OPEL ASTRA G Z16XE

ja radim sa multi dijagovim atalom i zadovoljan sam.Nije original ali radi korektno.Mada svaka ima neke nedostatke i neke grupacije vozila koje losije radi

Comment

• clico
        CBC Veteran
        • 05.05.2014
        • 161
        • petrovac
        • Opel

Dali planiras rad kao Profesionalac ili Home made Ako imas sredstava od uni diag odluci se izmedju BB-a i Texa-txt txc a posto vidim da si iz grupacije Ford kupi i CDP-a i on ti radi puno stvari i vredi svaki Euro ulozen.Budes li se profi bavio Autodijagnostikom samo namenske pa tako redom dok ni ti nebudes znao sta imas i sta ti jos treba. Neznam dali si Majstor ili Pocetnik koji nezna za sta da se odluci... U svakom slucaju pretresi forum i vidi sta ko i koju grupu Auta radi i sa cime. Na tebi je odluka sve zavisi koliko si voljan uloziti i sta raditi za u buduce???

Comment

• MikiNP
          CBC Član
          • 27.01.2019
          • 16
          • Srbija NP
          • Peugeot

Stara je tema, ali da podelim neko moje iskustvo...
          Naime imam Delfi, zatim Wurth, VCDS, Lexiu, koristio sam Autoboss, zatim Autel, Launch i mnoge druge...
          Ali mislim da za dijagnostiku čovjek mora sebi da postavi pitanje: Za šta želim koristiti dijagnostiku?

- Ako misli raditi samo sa određenim firmama, kao recimo za VAG, onda neka uzme sebi VCDS, ODIS, CAN PRO i sl. koju koristi sami proizvođači, svakako da se može naći i neki dobri klovnovi pomenutih uređaja... Ili ako ćes raditi sa PSA, onda uzmi Lexiu i miran si kada je Pezo i Citroen u pitanju, nista bolje nećes ni naći...

- Ali ako si poput mene, da volis raditi sa svim autima najbolja je Launch, kvalitet-cena-mogucnosti-pokrivenost...

Comment

Working...
          X