Interesuje me da li moze, i sta mi je potrebno...video sam gomilu programa na netu ali ne znam koji "protokol" koristi moj?
ECU...povezivanje sa PC-em?
Collapse
X
-
dobro, recimo da je ODB II...treba da ga povezem sa nekim kablom...(???) a recimo da bi hteo rucno da ga napravim...moze li i ima li neko shemu?
i prednosti-mane (u stvari sta mogu da sje**m)?
ajd nesto detaljnije....
jedino sto znam je da clock ECU radi na 40 mhz....Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
blah..
Treba ti kabl i intefejs za PC. Ako radis samo svoj auto onda mozes i zicama da ga vezes na auto. Ali da cujemo sta Boost ima da kaze o ovoj home made varijanti. I meni bi trebalo ali se jos nisam usudio da se igram. ko zna..while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Mislim da imam schemu negde na PCu..
Nema nikakvih stelovanja, samo mogucnost ocitavanja on line parametara , osnovnih. Ev greske iz CAM memorije mogu da se ocetaju u zavisnosti od software..
Vraticu se na temu.. (Za moje pojam beskorisna igrackakoja je dobra ako hoces da budes cool
)
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Hehe.. pa RankoK >>> Dao sam ti taj link i sad vidis i sam sta sve moze. To je to. To sto moze, moze, sto ne, ne.
Nema dalje. Sve sto dopusta jedan sistem koji ima ODB2 , je standard i iste su mogucnosti samo su drugaciji file koristi.
Znam da momci koji vole da nadgledaju situaciju, obicno koriste neki manji PALM za ove svrhe.
Inace Boostov veliki hod je baziran na tome da ucestnici malo sami kopaju, bas kao i ovog puta, prst sam dao, ruku ne
Kad se dohvatimo jednog osnovnog nivoa sta moze i sta ne, inda idemo dalje. Inace je previse za poceti sa zero point-aAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment