spc 960

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goran7436
    CBC Član
    • 01.11.2015
    • 17
    • Teslic
    • Fiat

spc 960

pozdrav svim forumasima dali neko zna gdje mogu apbdejtovat spc 960 odnosno imam problem nece da se konektuje na vozilo
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Radila ti je pa prestala, ili problem sa nekim novim vozilom ? Potrošio si pravo na 2 besplatna apdejta ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• goran7436
      CBC Član
      • 01.11.2015
      • 17
      • Teslic
      • Fiat

da radila pa prestala uredjaj sam kupio polovan veryija 25,0 i nikad nije mogao da radi ni sa jednim adapterom tj kad prikopcam adapter nevidi ga a sad nece da se konektuie ni na jedno vozilo

Comment

• goran7436
        CBC Član
        • 01.11.2015
        • 17
        • Teslic
        • Fiat

problem rijesen serijalni port neispravan jos da nabavim apbdejt i to bi bilo to

Comment

• clico
          CBC Veteran
          • 05.05.2014
          • 161
          • petrovac
          • Opel

Kolega jel ovaj posedujes?

Comment

• goran7436
            CBC Član
            • 01.11.2015
            • 17
            • Teslic
            • Fiat

koliko vidim ovo je spc max a kod mene je spc 960 verzija softvera 25.0 a kolilo znam ima verzija 28.0 na srpskom jeziku

Comment

• clico
              CBC Veteran
              • 05.05.2014
              • 161
              • petrovac
              • Opel

Originally posted by goran7436 View Post
              koliko vidim ovo je spc max a kod mene je spc 960 verzija softvera 25.0 a kolilo znam ima verzija 28.0 na srpskom jeziku
              Zato sam i postavio i pitao???

Comment

• goran7436
                CBC Član
                • 01.11.2015
                • 17
                • Teslic
                • Fiat

svakako sam zahvalan adali imas samo softver ili iuredjaj zanimaju me njegove mogucnosti a sto se tice 960 nemogu stupit u kontakt sa izvjesnim Josef Atila iz Beceja on se time bavio odnosno bio njihov distributer

Comment

• clico
                  CBC Veteran
                  • 05.05.2014
                  • 161
                  • petrovac
                  • Opel

http://www.spc960.com/home_corp/home_en/index.htm Ovde mozes da im posaljes e-mail i registrujes se ,mada tu tesko da ces sta da uradis!!!Zato sam i pitao !!!Poslednja ver SW-a je V 25.0 zaV 28 veruj mi nisam cuo. Samo znam da Argentinci na Oficijalnom sajtu za SPC Max imaju poslednju ver iz 2008. a za prevod na Srpskom ???? Veruj mi nisam cuo za tu verziju. Atila davno neradi te diag a i pokusacu ja da ti nadjem Tel. od njega jer u Beceju imam nekih Kolega iz struke Autoelektronike. Pogledaj ti ovaj Argentinski sajt mada nigde po stranim forumima nisam nasao nista o SPCu...Nemam taj uredjaj ali imao sam prilike da vidim na MAXu rad Scopa , sto me je i zanimalo a inace baziran sam na Namenskim Dijagnostikama. Moje iskustvo i preporuka je od Univerzalaca BBST-6000 u fulu sa Euro-bag i Azija-bag Adapterima i D Scope2 Osciloskopom za nase podnevlje, a i za ST 6000 mog svakom pomoci za Abdejte jer ja trenutno koristim V-161 i sada cu za koji dan da ga podignem na ver-171 i smatram da je jedna od boljih Univerzalaca za nase uslove rada jer ti netreba ni Lap top niti sta... A sto se tice Texe imao sam i Texu TXT i veruj mi da je ona nula!!!Delphi VCI ti je ko i Texa samo sto nema navodjenja u seme vozila a ni malo ne zaostaje tako da za tvoj SPC-960 scener pokusacemo da nadjemo nesto.
                  Last edited by clico; 08.01.2016, 15:56.

Comment

• goran7436
                    CBC Član
                    • 01.11.2015
                    • 17
                    • Teslic
                    • Fiat

puno hvala na savjetima osim spc ja imam i delphi vci i jos obd 2 kablova tipa lm, vag com mpps pa se ponesto i odradi ali da se razumijemo ja nisam elektronicar vec automehanicar pa mozda ponesto i lupam ali mi valjda nece niko zamjerit a sto se tice delphija kod mene je kinez mogu reci da sam zadovoljan s obzirom na njegovu cijenu mada je to po meni klasicni obd2

Comment

• clico
                      CBC Veteran
                      • 05.05.2014
                      • 161
                      • petrovac
                      • Opel

Originally posted by goran7436 View Post
                      puno hvala na savjetima osim spc ja imam i delphi vci i jos obd 2 kablova tipa lm, vag com mpps pa se ponesto i odradi ali da se razumijemo ja nisam elektronicar vec automehanicar pa mozda ponesto i lupam ali mi valjda nece niko zamjerit a sto se tice delphija kod mene je kinez mogu reci da sam zadovoljan s obzirom na njegovu cijenu mada je to po meni klasicni obd2
                      Niko ti zameriti nece i nikada nije sram pitati!!! Bolje pitaj , jer nije sramota nego napraviti neku nesagledivu posledicu stetu... Ni ja ako vec Sedam godina sam Prof u tim Vodama neznam sve...I ja sta neznam pitam Kolege, niko na ovom Svetu nezna sve(nije po****o svu pamet Sveta)!!! ELM 327 - 1.4 predpostavljam je home made uz dobru edukaciju i pravilno koriscenje postoje dosta SWa koji rade Motornu grupu na vecini Vozila i pracenje parametara,u pitanju je samo pravilno podesiti baud rate i radice solidno. Posto posedujes VCI-Delphi pretpostavljam da ti je ver SWa 2013.3 Univerzalac koji napominjem radi za svaki ulozeni Dolar iz Made in PRC (Kine) i parira TEXA diagu a uz Delphi +WOW mozes imati Alat za svoju namenu. U Autoelektronici je veliko ulaganje!! Namenske Diag pa Programatori pa ... jos sto cuda i svakim danom ti sve vise i vise treba neznam te ovaj Adapter te onaj Programator pa Diagnostika i td...Budes li imao Volje i Elana da ucis , videces u nekim momentima bice ti jedna mala supljina u svemu . Kaze sve sto vise ucim vidim da nista neznam!!!Sta zatreba tu smo za pomoci.. Za tvoj 960 V25.0 potrudicu se da ti nadjem SW , kazem ti koliko sam ja upoznat to je zadnja verzija SWa a za Srpski i ver 28 nisam cuo a ako ko jeste neka me ispravi i za nju nije problem naci je, ako postoji a na Oficijelnom sajtu mozes videti kod Argentinaca da je i koje poslednje lansirano za diag..Cuvaj taj skener jer ovaj MAX ima dobar scop...

Comment

• goran7436
                        CBC Član
                        • 01.11.2015
                        • 17
                        • Teslic
                        • Fiat

meni spc radi na verz. 25.0 na srpskom jeziku laptop mi je pravio problem sa ser. portom a za verziju 28 sam cuo od Atile a moj uredjaj je od njega samo sto ja nisam direktni kupac ja sam uzeo od preprodavca diag. uredjaja a brojevi tel sa pocetne stranice su sada nevazeci

Comment

• clico
                          CBC Veteran
                          • 05.05.2014
                          • 161
                          • petrovac
                          • Opel

Par Kolega iz Novog i Starog Beceja , Curuga i okoline Sente i niko jos nije cuo za Atilu a znam i ja da je bio iz Starog Beceja ali mu se svaki trag utro ....

Comment

• goran7436
                            CBC Član
                            • 01.11.2015
                            • 17
                            • Teslic
                            • Fiat

ipak puno hvala i ja sam se sa njim cuo pre 2,3 godine tad mi je rekao da njegova nadleznost za spc istice a mislim da on nesto radi u madjarskoj izgubio sam broj telefona pa tako i njega a on je iz MILESEVA opstina becej pozdrav

Comment

• clico
                              CBC Veteran
                              • 05.05.2014
                              • 161
                              • petrovac
                              • Opel

Spc 960

Druze evo ti telefon :Atila Josef
                              nasao sam broj tel od lika
                              zivi u HUNGARY +36307795262

Comment