pozdrav svim forumasima dali neko zna gdje mogu apbdejtovat spc 960 odnosno imam problem nece da se konektuje na vozilo
spc 960
Collapse
X
-
Radila ti je pa prestala, ili problem sa nekim novim vozilom ? Potrošio si pravo na 2 besplatna apdejta ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
-
http://www.spc960.com/home_corp/home_en/index.htm Ovde mozes da im posaljes e-mail i registrujes se ,mada tu tesko da ces sta da uradis!!!Zato sam i pitao !!!Poslednja ver SW-a je V 25.0 zaV 28 veruj mi nisam cuo. Samo znam da Argentinci na Oficijalnom sajtu za SPC Max imaju poslednju ver iz 2008. a za prevod na Srpskom ???? Veruj mi nisam cuo za tu verziju. Atila davno neradi te diag a i pokusacu ja da ti nadjem Tel. od njega jer u Beceju imam nekih Kolega iz struke Autoelektronike. Pogledaj ti ovaj Argentinski sajt mada nigde po stranim forumima nisam nasao nista o SPCu...Nemam taj uredjaj ali imao sam prilike da vidim na MAXu rad Scopa , sto me je i zanimalo a inace baziran sam na Namenskim Dijagnostikama. Moje iskustvo i preporuka je od Univerzalaca BBST-6000 u fulu sa Euro-bag i Azija-bag Adapterima i D Scope2 Osciloskopom za nase podnevlje, a i za ST 6000 mog svakom pomoci za Abdejte jer ja trenutno koristim V-161 i sada cu za koji dan da ga podignem na ver-171 i smatram da je jedna od boljih Univerzalaca za nase uslove rada jer ti netreba ni Lap top niti sta... A sto se tice Texe imao sam i Texu TXT i veruj mi da je ona nula!!!Delphi VCI ti je ko i Texa samo sto nema navodjenja u seme vozila a ni malo ne zaostaje tako da za tvoj SPC-960 scener pokusacemo da nadjemo nesto.Last edited by clico; 08.01.2016, 15:56.
Comment
-
-
puno hvala na savjetima osim spc ja imam i delphi vci i jos obd 2 kablova tipa lm, vag com mpps pa se ponesto i odradi ali da se razumijemo ja nisam elektronicar vec automehanicar pa mozda ponesto i lupam ali mi valjda nece niko zamjerit a sto se tice delphija kod mene je kinez mogu reci da sam zadovoljan s obzirom na njegovu cijenu mada je to po meni klasicni obd2
Comment
-
-
Originally posted by goran7436 View Postpuno hvala na savjetima osim spc ja imam i delphi vci i jos obd 2 kablova tipa lm, vag com mpps pa se ponesto i odradi ali da se razumijemo ja nisam elektronicar vec automehanicar pa mozda ponesto i lupam ali mi valjda nece niko zamjerit a sto se tice delphija kod mene je kinez mogu reci da sam zadovoljan s obzirom na njegovu cijenu mada je to po meni klasicni obd2
Comment
-
-
meni spc radi na verz. 25.0 na srpskom jeziku laptop mi je pravio problem sa ser. portom a za verziju 28 sam cuo od Atile a moj uredjaj je od njega samo sto ja nisam direktni kupac ja sam uzeo od preprodavca diag. uredjaja a brojevi tel sa pocetne stranice su sada nevazeci
Comment
-
Comment