Dijagnosticki uredjaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dijagnosticki uredjaj

Zdravo svima imam jedno pitanje za one koji se razumeju ,
    interesuje me misljenje o dva dijagnosticka uredjaja
    "wurth snooper " i "Bosch KTS550" .
    Koji od ova dva uredjaja preporucujete gledao sam prezentaciju snoopera
    za njega wurth kod nas ima odlicnu podrsku , KTS550 jos nisam video jedino sto znam da u odnosu na snooper ima i dvokanalni osciloskop o esitronicu ne znam nista treba mi pomoc i misljenje onih koji poznaju oba uredjaja ,
    ovih dana idem da vidim KTS550 u medju vremenu bi da cujem i druga misljenja u odnosu na trgovce.
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Teško je biti "pametan"...Bosch je,zna se dobar uredjaj..ali 960? pretplate na ESI po godini...hm,mnogo je ,kume...
    Wurth je "mlad" što se tiče ovih stvari i ne baš tako jeftin...Koje su ti ponude dali jedni - drugi...Za VW Wurth ,a bogami i Bosch nisu ni prišli Vag Comu...
    Oruginal Ross je mnogo muzike za više nego razumnu cenu...

Comment

Cuo sam za VAG-COM i video ga , interesuje me da li je sa njim moguce raditi jos neka vozila osim VW i AUDI programa.
      ponude su :
      wurth snooper oko 3000
      kts550 1800 + esi

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Moguće je..ali samo motornu grupu,preko OBD2 generic moda.
        Vidi , zar KTS nije 1800+PDV+ESI?

Comment

• Spuzz
          CBC Član
          • 18.12.2005
          • 61
          • Bitolj

Nisam siguran ali mislim da je BOSH spustio cene i nema vise svake godine pretplata..... mislim da je sada otkljucan pa ko zeli novije update - moze poruciti. Ovo mislim da je odgovor na Bugarsku kopiju Bosha - AIDA . Zamislite na sajmu u Sofiji prekoputa BOSHovog standa bio stand bugarske AIDE, sa njihovim interfejsom (ukraden bosh) i ESI softverom na kojem lepo pise BOSH. Mislim da su uspeli da iskopiraju hardver ali softver koriste Boshov. Cena je bila 800 ili 900 evra
          Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
          Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno
          Kvacilo-levo, Kocnica u sredini, Gas-desno....

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

Ima neki sajt za ove bugare?
            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
            X