Gde naci gas analizator?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djurdjija
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 365
    • Prokuplje

Gde naci gas analizator?

Potreban mi je neki polovan naravno ispravan gas analizator sto jeftiniji a da sljaka. :x .Treba mi za stelovanje plinskih uredjaja.
  • Valent Vudriga
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 2778
    • USA

Kakvih plinskih uredjaja i koliko si spreman potrositi?

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Ako je obican snifer (detektor curenja gasa) u pitanju, njega drzi vecina uvoznika i distributera gasne opreme, kosta reda velicine 150 EUR.

Ako je u pitanju gas analyzer (analizaor izduvnih gasova), probaj kod prodavaca opreme za servise i tehnicke preglede, tipa Hoffmann Marinkovic itd...
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Gumetina
        Banovan
        • 12.12.2004
        • 1082
        • Novi Sad

bas sam juce pricao sa matorim na ovu temu, iz price o pecima za porcelan/keramiku. dakle takvi se uredjaji koriste za analiziranje atmosfere i stelovanje iste u pecima za visoku temperaturu.

takve uredjaje poseduju ljudi koji to rade a isto tako ih i prodaju popravljaju i nabavljaju...

pitam matorog ko radi pa se javim...

mislim da zna ljude iz cacka koji u slobodno vreme koriste ove ultra precizne sprave da nasteluju sopstvene autogas uredjaje...

poz

RAle

Comment

• djurdjija
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2006
          • 365
          • Prokuplje

Treba mi za stelovanje auto-gas uredjaja i posto sam pocetnik u poslu nekih 4meseca,da bude sto jeftinije ako je moguce do nekih 600e.Gleedao sam neke Sun uredjaje po ceni od nekih 3200e.Za sada ne mogu da odvojim tu kintu za uredjaj.

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

Firma TESTO radi male portabl analizatore, ali treba imati na umu da oni ustvari mere CO2, a O2 racunaju iz predhodno definisanog zbira O2+CO2 za odredjeni tip goriva. za gas je taj zbir oko 14-15 %.
            takodje postoje i CO testeri ste firme, neznam ko je uvoznik, ali mislim da ces relativno lako naci na net-u. To su najjeftiniji analizatori koji postoje i trebalo bi da ti zavrse posao
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Valent Vudriga
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2005
              • 2778
              • USA

CO tester je dobar pocetak, no mozda bi bilo bolje da odlozis kupovinu i ustedis za tester koji mjeri bar CO i HC, te je precizniji od jeftinih modela.
              HC je izvrstan indikator trokiranja.

Za sve one koji razmisljaju o testeru ispusnih plinova, treba da znaju da je isti vrlo dobar instrument za dijagnostiku rada motora. Razvijen je i software koji daje pismenu dijagnozu. Na primjer, moze ustanoviti dali trokiranje nastaje zbog smjese goriva ili problema sa strujom.

Comment

• djurdjija
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2006
                • 365
                • Prokuplje

Hvala svima na odgovorima
                Valente,koliko kostaju analizatori koji imaju mogucnost merenja i HC?

Comment

Working...
                X