Ja visu pravim i prodajem za 300E i dajem garanciju godinu dana! I sasvim dobro ide! Naravno ja stojim iza svog proizvoda i kvalitete izrade i jos se niko nije pozalio da je dao previse novaca ili da mu neradi dobro tako da nista nije skupo ako dobro odradi posao!
ja je prodajem po 150 Eura krajnjim kupcima...jbg..trziste diktira cenu
kod vas u Cro je skuplja...na dekodiranje.tk je 450 Eura..dodushe sa kablovima za i za mercedes i BMW i obukom... svejedno..smatram da uredjaj vredi svaku paru !
ja narucio i stavio opciju "money bookers" , oni mi poslali email da potvrdim , ja potvrdio i ...nista...kazu hvala! I sta sad? Kad treba da ostavim podatke sa moje kartice?
phih bre al se ovo iskomplikovalo. Ma kakav nalog. Neko je pominjao visa virtuon karticu pa sam mislio da posto je imam mogu i da narucim na brzinu. Ajde ako mozes ti ili neko drugi ko zna da mi objasni kako to da uradim.
Ustvari ja sam samo hteo da nabavim dijagnostiku zajedno sa kablovima za ovaj moj auto iz potpisa posto ga Visa ne radi pa mi se ovo ucinilo najjednostavnije.
nemam interfejs a ni kablove. A smor mi je da pravim stampu i da se zezam sa hiljadu zica koje vire i ispadaju dok proveravam auto. Ako neko ima gotovu stampu za interfejs i to onaj sa 74257 IC-om (ili uopste interfejs koji radi sa carsoft-om) i kablove sa bmw prikljuckom ja bih to kupio.
Comment