E sad ovo verovatno zvuci glupo(al meni nije) el ima neki box koji radi sa visom ili nesto slicno a da ne ide preko glupavih com portova i kolko to kosta?
DIJAGNOSTIKA I USB
Collapse
X
-
DIJAGNOSTIKA I USB
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?Tags: None
-
-
pa na nekom forumu sam procitao da moze da ide preko Microsoft Virtual PC /podignes DOS i da radi preko USB to serial adaptera...
ili PCMCIA kartica sa dva com porta ali da ima drajvere za DOS
ili ako imas samo jedan ser.port mozes sa vizom raditi sva vozila koja koriste samo K liniju.
a od USB uredjaja jedino mozes neki ELMscan ali to ti je za OBD2/EOBD/JOBD vozila.
a od pojedinacnih ..VAG-COM,MB i BMW carsoft ti rade preko USB to serial
-
-
Zbog jeftinoce me najvise zanima prva varijanta el ima negde bolje objasnjenje...Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
-
Jos kad bi razumeo ruski ali sam nesto ukapirao, a el to neko probao aj me cimni na pm ako znas nesto vise o tome (hvala puno)Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
pa ja sam se cimao malo sa time pa sam digo ruke
startovao sam visu normalano pod virtual PC..i bila je fora da se sa programom MoSlo obori brzina tak oda se program startuje kao da je procesor na npr. 200 MHz..ali i dalje mi je prijavljivao ono Clock error ili tako nesto..
Posle sam na ruskom sajtu video da ima problema sa nekim AMD..a da kao sa intelima nema problema..a drugar mi rece da je on uspeo sa amd 2000xp...
pa kratko upustvo:
kad se instaliraju USB 2 serial adapteri ,podesis da emuliraju npr. COM1 a drugi da emulira COM2 ( za laptopove koji nemaju ser.port) a ako imaju podesi COM3 ili 4,5,6 kako hoces...
zatim podignes DOS u virtual PC i editujes config fajl od vise da koristi COM portove koje si emulirao sa USB-serial adpterima.
ako nadjem vremena probacu sutra ili prekosutra na jednom celeronu 2.5 u garazi..ima samo jedan COM port..probacu da mu emuliram drugi sa USB-ser. adapterom..
Comment
-
-
Bili bi ti veoma zahvalni.....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
za laptopove koji nemaju ser.port) a ako imaju podesi COM3
ako je softver nesto stariji ili zahtevniji pa mora da radi na COM 1 ili COM2 onda je bolje odabrati parni tj COM2 ili COM4.
iz iskustva sa serijskim vezama sa razno raznom opremom kojom se upravlja preko COM port(ova).volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
...jel moze mala pomoc ?
..dakle uzeo sam unterfejs za benkicu koji se kaci na com1 i com 2, e sad sve sam podesio preko usb to serial i stavio da zauzimaju com1-usb1 i com2-usb2, koristim carsoft 3.4 iz dos prompta ali mi ne daje sve opciju u komunikaciji sa kompjuterom na kolima, nesto izbaci ali vecinu ne
...e sad imam i carsoft6.5 ali on ima samo jedan interfejs u softveru za podesavanje a ja ima dva na kablovima probao sam oba i nista ne vidi ?
...imal neko resenje ?
Comment
-
-
Probaj da na samom intrefejsu spojis pin3 na db9 konektoru 2 com porta
na pin7 prvog com porta...tako ces dobiti da ti radi kao KL interfejs sa 1 com portom... Jer viza intrefejs je napravljen da K linija ide preko jednog porta dok L ide preko drugog. A za BMW carsoft treba obican KL intrefejs.
Ja sam to probao na starim VAG koji imaju 2x2 konektor i radi
Comment
-
-
CarsoftJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment