VW ADAPTACIJA LEPTIRA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrgavi
    CBC Član
    • 18.01.2008
    • 67
    • beograd

tako sam i ja mislio ali jedan mi rece da nemoze ako je sa sajlon.Neznam nisam pametan.

Comment

• Nenad
      CBC Senator XXL
      • 06.01.2005
      • 1364
      • BBgd/Mow

Ako mozes da radis adaptaciju leptira onda mozes i da stelujes ler gas. To je zato sto na grlu (throtle body) stoji senzor polozaja leptira i sa njim se steluje ler gas i adaptira leptir gasa-bar bi trebalo da ga imas.
      Boost or bust...

Comment

• cvrgavi
        CBC Član
        • 18.01.2008
        • 67
        • beograd

Nenade brate moj mogu da radim adaptraciju leptira u kanalu 98 ali ler gas nikako evo malopre sam probao na polu 96god istro ima sajlu i mogu adaptaciju u istom kanalu ali ler gas nemogu iiiii sta sad nisam pametan

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

AEX motor kad je topao i treba da radi na 700rpm 50+/-
          zasto bi ga dirao?
          trese se ili sta?
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• cvrgavi
            CBC Član
            • 18.01.2008
            • 67
            • beograd

Trese se ali jako malo ,a kad ide 30-40 i pustis ga na ler i sve dok ide drzi 950 a cim stane za par sekundi spusti na 650 i malko se trese.

Comment

• simic82
              CBC Član
              • 23.03.2008
              • 15
              • Nova Pazova

kalibracija klapne

Evo postoji uputstvo kako se to radi i ja cu ti reci.
              skini klapnu napolje ima 4 inbusa pet milimetara operi je dobro unutra
              da se sija to je razlog zasto tako lose radi. mozes da odes na kanal 03 izlazni testovi auto ja na kontaktu cuces kako klapna radi otvara-zatvara, to pogledaj posto se desi da taj motor nekada crkne.
              prvo kaze motor mora da ima temperaturu iznad 80 stepeni.
              postoje dve situacije za klapne a to su udjes u osnovno podesavanje i ides na kanal 060 i on treba da ti pise "adp run" , tada radi i kada zavrsi nakon mozda 5 sek, pise "adp ok" ako krene i kaze error ima problema sa klapnom...pritom ces cuti klapnu kako zuji , ili isto to samo na kanalu 098 ako nema nista na kanalu 060
              , benzinski motori generalno za sve >jedan od problema je prljava klapna, senzor temperature rashladne tecnosti,taj senzor antifriz "pojede" i pravi kontakt unutra i motorni kompjuter ne radi dobro ,takodje u tim autima sa benzinskim motorom se nalazi simensov kompjuter koji zna da pravi probleme u nekim situacijama ga je potrebno zameniti!

Pozdrav svima!!!

Comment

• cvrgavi
                CBC Član
                • 18.01.2008
                • 67
                • beograd

hvala na objasnjenju Pozdrav

Comment

Working...
                X