dijagnostika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GORAN 0211
    CBC Član
    • 30.03.2008
    • 68
    • feketic

dijagnostika

neznam dali sam bas ovde trebao staviti ovu temu ako nisam prebacite je.planiram da kupim dijagnostiku za "sve tipove" auta a posto nisam bas puno upucen u to ko sta nudi dobrodosli bi mi saveti,da nepogresim u kupovini.i neke okvirne cene za to zadovoljstvo.
    hvala vam unapred
    NEZNAM MOZDA I NISAM U PRAVU
  • darko-sice
    CBC Senator
    • 01.11.2005
    • 200
    • Aleksinac

Sve zavisi...da li hoces originalnu fabricku dijagnostiku ili nesto od "home" varijanti....sta radis...kako...svastarenje kao i vecina nas ili nesto konkrtno...tip vozila mada si lepo i pitao...
    Javi mi se na darko-sice@kdsjala.net imam sve u vezi dijagnostike...da nepisem ovde zbog reklama itd.
    POZDRAV

Comment

• nenad79
      CBC Član
      • 03.05.2006
      • 46
      • C:\Srbija\Beograd\Rusanj

ja imam vise nego on ,ali ni ja necu da se reklamiram

Comment

• bubecar
        CBC Član
        • 09.10.2008
        • 27
        • Skoplje, Makedonija
        • Opel Atra H 1.4 16V Ecotec Twinport Cosmo +

Re: dijagnostika

Originally posted by GORAN 0211
        neznam dali sam bas ovde trebao staviti ovu temu ako nisam prebacite je.planiram da kupim dijagnostiku za "sve tipove" auta a posto nisam bas puno upucen u to ko sta nudi dobrodosli bi mi saveti,da nepogresim u kupovini.i neke okvirne cene za to zadovoljstvo.
        hvala vam unapred
        Sve je to lepo ali cuvaj se prevaranata. Mene je pre par godina zakrpio i to dobro ovaj sto se reklamira stalno i svuda po oglasima, citaj:

Nikola, 062/249-260, wbogdan@naldanu.com, Sombor Autodijagnostika, kilometraza, tuning
        www.rtv-servis.co.yu

Iskoristio je sansu sto nisam iz Srbije i ... Ni jedan interfejs nije radio, a ostao mi duzan i neke stvari kao i softvera. Preracunao je i pdv, sto nije smeo jer izvozi robu van, a fiskalni racun... sta je to? :-)

OK druze, srecno i prvo proveri dobro stai kod koga kupujes.
        Cosmo 1.4 Twinport Ecotec - Jednostavno najbolja!

Comment

Working...
        X