Dobio sam ovaj interfejs od druga iz svedske kao poklon i jedan lap top 3. Znam samo da radi moto grupu da je nize kategorije,ali poklonu se ne gledaju zubi.Zamolio bih sve koji znaju nesto vise o ovome, koji program da nadjem kako se povezuje i koja vozila radi.Imam kablove,vidim da je obd,da li moze da se pravi adapter za konkretno me interesuje alfa 145 98god. unapred hvala
mobidic 2600 potrbna pomoc
Collapse
X
-
Pa vidi kod proizvodjača šta radi , Ozenelektronik iz Turske,
ima zastupnika u Srbiji."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Može oba pomenuta, pošalji mi adresu ako nađem uputstvo poslaću ti, imao sam negde."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Na ovoj stranici kad trazis "more info" o čipu ili PCB u za njega, "OE90C2600",dobiješ PDF o Mobydicky 2600 i 2600+. Ako nađem negde još o tome,poslaću ti. Kad mu proradi forum kako valja možda nađeš još nešto.
Taj formidable 2.0.2 ili 2.0.1 bi trebalo bude original za taj tvoj 2600.
Kad sam pitao po forumima da li ga neko koristi, nigde nikog. Taj iz Sente
što mu je zastupnik možda zna više, srećno !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
Comment
-
-
Imas mail !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
Comment
-
-
dobra stvar kod svih Ozenovih uredjaja sto su uredjaji kompatibilni medjusobno.
Stavis FORD cip u taj OBDII skener i radice ti sa Formidable softverom, koji je odlican za fordove ( cak ima i programiranje dizni na tdci ) mozes da ubacis i fiat chip i radice ti sa Finalist softverom
Comment
-
Comment