Trebalo bi uskoro da kupim dijagnosticki uredjaj,gledao sam ovaj kts bosch kts 540 sta vi kazete za njega
kts 540 da li je Dobar
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Imam auto servis,cisto da mogu auto da prikopcam obrisem greske vidim sta je kvar.
Comment
-
-
Puno više nego što si pitao ima u temi na vrhu ove strane,
prouči pa postavi preciznije pitanje.
Bosh kao da namerno favorizuje velike servise, svi koji imaju manju radionicu se teško nose sa previsokom cenom godišnjeg apdejta.
Po meni su pravila za izbor uređaja :
najčešća vrsta vozila u servisu po proizvođaču
"dubina" dijagnostike do koje se treba (zna ) ići,
i onda još mnogo faktora ..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
moja iskustva
540 ima jednu dobru stranu, bluetooth, koji mora biti bosch dobijas ga uz uredjaj a na pitanje sta ako ga s****m(radionica i sve to) ljudi iz centra s samo slezu ramenima....... ranije smo imali 550 taj uredjaj je starije generacije ali ima osiloskop sto 540 nema a inace se firmwer u njemu menja sa esijem svake godine......... a launch i slicni uredjaji nemaju ni priblizno toliko imformacija koliko ima u esi tronicu, neznam koliko je program para ali sam cuo od gazde de je uredjaj bio 130 hiljada bez pdv, a uz njega dobijas godinu dana pretplate full podrsku, oprobano 100 puta........ razgovaraj sa nekim iz centra s ili auto start ali opet sve zavisi kakav posao imas i sta ti dolazi za starija kola i malo posla nesto jeftinije.......... ili polovno?
Comment
-
Comment