Pa u stvari citava prica pocela je sa time da sam ja napisao kako signal ima AC i DC komponentu pa se onda od strane moderatora pokusalo predstaviti kako ja ne znam osnove elektrotehnike,ustvari pojedinci i dalje "zdravim razumom" ne veruju u slozene signale.Ako nekome nesto nije blisko pameti to ne znaci da nije tacno.U svakom trenutku se vidi koliko je slabo poznavanje elektrotehnike/elektronike.Ja nisam to hteo da naglasavam i insistiram na nekim izjavama samo da bi prica dobila nastavak i da bi svi nesto naucili.Trudio sam se da predstavim sto vise sa slikama uz neke opste informacije i komentar-strucnjaka.E sad to je namerno pogresno shvaceno
kao u filmu citav Chicago juri bracu Blues Elwood-a i Jake-a
veoma arogantno i neposteno reci ,ali sta sam radio to je jasno svakom normalnom
Neko je napravio temu sa cudnim naslovom i potpisao mene kao autora sto je onako "cool",ja sam se onda trudio i ustvari sam zadovoljan,tema je vrlo uspela.Imao sam mnogo ekskluzivnih gostiju!
uhuhu 
I za kraj slike planarne i wide-band sonde ovaj put bez komentara

planarni lambda senzor konstrukcija aktivnog elementa i poprecni presek

the infamous wide-band lambda senzor (UEGO)
Cijelo vrijeme se pokusavalo "zauzdati" Elwooda; ja sam pod kraj izgubio
volju
volju

Cijelo vrijeme dobivao se osjecaj da komuniciras sa samim sebom, ne drugim sugovornicima.
Neko je napravio temu sa cudnim naslovom i potpisao mene kao autora sto je onako "cool",ja sam se onda trudio i ustvari sam zadovoljan,tema je vrlo uspela.Imao sam mnogo ekskluzivnih gostiju!
moderatorske prerogative

Istini za volju, tvoj zadnji napis te izvukao. Bio sam vec spreman da te "otpisem". Vjerujem da sad, kad smo se upoznali malo bolje, imamo vece sanse za buduci dijalog.

I za kraj slike planarne i wide-band sonde ovaj put bez komentara

planarni lambda senzor konstrukcija aktivnog elementa i poprecni presek

the infamous wide-band lambda senzor (UEGO)
Comment