Znaci auto je elektrican,koristi se uglavnom za prevoz aerodromskih sluzbi.Kod mog drugara dosao kao ispravan ,licno sam ga vozio i isao je skoro kao 1,2 8v (clio).
Odusevio sam se,medjutim evo posle nekoliko punjenja baterija upalila se SERV lampica,snaga je opala na oko 30%,procenti koji pokazuju koliko je puna baterija-e luduje....
Ima neka 4 silikonska creva i 6 kulera ispod zadnjeg branika(ne znam cemu sluze)
i nikakav prilaz baterijama sem skidanja sa kola.
Ja ih ne bi skidao ako ne moram zato sto imaju verovatno preko 300kg
DLC je 16 pin ali ne mogu da ostvarim komunikaciju ni preko Renault ni preko generic OBDII
Svaka informacija je dobrodosla...
PS verovatno necu imati pristup internetu do subote uvece pa ne zamerite ako ne dam jos informacija(odgovora )do tad
Odusevio sam se,medjutim evo posle nekoliko punjenja baterija upalila se SERV lampica,snaga je opala na oko 30%,procenti koji pokazuju koliko je puna baterija-e luduje....
Ima neka 4 silikonska creva i 6 kulera ispod zadnjeg branika(ne znam cemu sluze)
i nikakav prilaz baterijama sem skidanja sa kola.
Ja ih ne bi skidao ako ne moram zato sto imaju verovatno preko 300kg
DLC je 16 pin ali ne mogu da ostvarim komunikaciju ni preko Renault ni preko generic OBDII
Svaka informacija je dobrodosla...
PS verovatno necu imati pristup internetu do subote uvece pa ne zamerite ako ne dam jos informacija(odgovora )do tad
Comment