1. Iskljuchi kontakt, pritisni dugme za reset putnog rachunara (ispod brzinomera) i drzhi ga pritisnutim
2. Daj kontakt i tek onda otpusti dugme za resetovanje putnog rachunara, i tad bi trebalo da se na displeju pojavi jedan od zakazanih servisnih intervala
3. Kratkim pritiscima na dugme za reset mozhesh da ochitavash podatke sa razlichitih servisa, odnosno da "prolistash" sve zakazane servise
4. Kad se pojavi info o servisu koji te "interesuje", okreni dugme za podeshavanje digitalnog chasovnika udesno - ako je sve onako kako pishe u korisnichkom uputstvu u tom trenutku bi trebalo da se na displeju pojavi natpis "service---"
5. Iskljuchi kontakt. Servisni "informator" bi nakon ponovnog davanja kontakta trebalo da bude resetovan.
PS. Za rezultat ili eventualne posledice ne garantujem jer sam ovo "iskopao" sa jednog britanskog foruma. Onom tamo je reshilo stvar, nadam se da ce i tebi.
Ako ne uspe ovo sto je overspeed napisao, pogledaj u tehnickom uputstvu ako ga imas, sigurno pise, znam dok sam imao fabiu, svodi se na drzanje dugmenceta za reset board computera 10 sekundi, samo ne mogu da se setim sta treba da se uradi pre toga...
Comment