fiat bravo abs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vukm83
    CBC Početnik
    • 30.07.2008
    • 3
    • Beograd

fiat bravo abs

fiat bravo 1.9 jtd 99 posle sudara se upalila lampica abs, udario sam prednjim desnim tockom, zamenjen je lezaj i homokineticki zglob, senzor kao i kabl deluje u redu. Da li ovde neko na forumu radi ocitavanje gresaka i koliko to kosta? Hvala

Odvezi ti ipak auto u ovlašćeni fiat servis ili bilo koji drugi po izboru na dijagnostiku.Nezgodno je tražiti informaciju ko sa foruma radi takve usluge i za koliko zbog reklama.Nije ništa strašno imaš klasičan sistem kočenja do popravke.

Comment

• Tech
      CBC Senator XXL
      • 13.01.2008
      • 384
      • Novi Sad

U zavisnosti od tipa sistema ABS-a moguce da je problem u neodgovarajucem lezaju tocka

Comment

• vukm83
        CBC Početnik
        • 30.07.2008
        • 3
        • Beograd

Originally posted by Tech
        U zavisnosti od tipa sistema ABS-a moguce da je problem u neodgovarajucem lezaju tocka
        kada sam menjao lezaj tocka, dali su mi lezaj za model sa ABS-om

Comment

• Gavra
          CBC Senator XXL
          • 06.03.2008
          • 2031
          • Beograd

Jos samo da su ga pravilno okrenuli,pa da budes siguran da nije do njega
          Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• vukm83
            CBC Početnik
            • 30.07.2008
            • 3
            • Beograd

Originally posted by gavra
            Jos samo da su ga pravilno okrenuli,pa da budes siguran da nije do njega
            drugar mi je menjao lezaj i prilicno sam siguran da ga je okrenuo na pravu stranu, ako ne gresim samo i na jednu stranu moze...

Comment

• Gavra
              CBC Senator XXL
              • 06.03.2008
              • 2031
              • Beograd

Moze da se okrene na obe strane,strana lezaja koja je zatvorena plasticnim semeringom ide ka senzoru.
              Sto se mehanike tice nema veze,ali za ABS jako vazno.

Osciloskopom proverite signal sa senzora,ako ga nema a senzor ima napajanje onda je verovatno samo to.Nazalost lezaj nece ostati ceo kada ga budete vadili pa ces mozda morati opet da ga kupis....ali i to je jeftinije od nekih drugih stvari koje ti mogu praviti problem sa ABS sistemom.
              Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
              X