U pitanju je 406 2.0 hdi 2003. god 90ks.Pri paljenju sve cesce mi izbacuje na bordu air bag fault i na kontrolnoj tabli mi svo vreme stoji upaljena lampica air bag,pre toga air bag nikad nije bio ispucan niti je ista dirano oko njega,jel mogu ja nesto da uradim ili mora da se ide na dijagnostiku da bi se to otklonilo.hvala!
Peugeot 406 problem air bag
Collapse
X
-
Bolje nas nashao...
Ako imash nameru da se predstavish ljudima skokni do sobe za predstavljanjei napishi koju o sebi. Necemo ti nishta...
Shto se tvog problema tiche plashim se da cesh morati na dijagnostiku, problem je najverovatnije u kontaktu senzora ili samom senzoru, ali mozhe da bude i neshta ozbiljnije. Zato treba da utvrdish o chemu se radi, mozhda se problem reshi jednostavnim chishcenjem kontakta ili zamenom senzora, a mozhe da bude u pitanju i tezhi/skuplji kvar, i to ti niko "online" sa sigurnoschu ne mozhe reci dok se ne ochita u chemu je problem. Najverovatnije da cesh problem reshiti brzo i jeftino, ne verujem da je na tako relativno mladom autu vec crkao senzor ili ne daj Bozhe airbag modul, verovatno konektor senzora spao ili izgubio kontakt...
PS. Dobrodoshao na Cannonball forum, na pravom si mestu
-
-
lampica ti svetli zato sto imas verovatno los kontakt od airbag-ova do airbag centrale ili od zatezaca pojaseva do iste, ako nije ispucavan airbag, u bilo kom slucaju auto mora na dijagnostiku, jer tacno i da sve radi dok se ne obrisu greske koju su pre postojale lampica ce da svetli.
Comment
-
Comment