406 problem air bag

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Crush
    CBC Član
    • 06.09.2008
    • 41
    • Bgd

406 problem air bag

U pitanju je 406 2.0 hdi 2003. god 90ks.Pri paljenju sve cesce mi izbacuje na bordu air bag fault i na kontrolnoj tabli mi svo vreme stoji upaljena lampica air bag,pre toga air bag nikad nije bio ispucan niti je ista dirano oko njega,jel mogu ja nesto da uradim ili mora da se ide na dijagnostiku da bi se to otklonilo.hvala!
  • malivuk406
    CBC Senator XXL
    • 04.04.2007
    • 490
    • Nbg

proveri dzekove od air-bag -a koji su ispod sedista... desava se da se otkace i pokaze gresku onda... ili gube kontakt...
    si siguran da nisu izletali?

Comment

• Crush
      CBC Član
      • 06.09.2008
      • 41
      • Bgd

A kako mogu da pridjem dzekovima koji su ispod sedista?I gde su tacno?Koliko ja znam nisu ispucavani,uzeo sam ga od decka kog poznajem i ne bi trebalo,gresku mi je prijavio odjednom bezveze stao sam negde na kratko,ugasio ga i upalio i izbacio mi je to.U pocetku je nestajalo s vremena na vreme,tj nekad ima gresku nekad nema,a u zadnje vreme ima stalno.

Comment

• depe
        CBC Član
        • 30.05.2008
        • 41
        • Kraljevo

pogledaj ispod vozacevog i suvozacevog sedista videces zice i dzekove izvadi i vrati svaki dzek par puta da se kontakti malo ociste i to je to ako je to u pitanju. I iza rucne kocnice treba da imas za iskljucivanje suvozacevog jastuka sa kljucem od kola okreni i to neki put.
        Peugeot klub Srbija
        Marketing Manager

Comment

• blackwolf
          CBC Veteran
          • 22.04.2008
          • 152
          • Beograd

Ima jos jedan cest problem koji moze da nastane a to je senzori air-bag kod volana tj. unutar volana. Neka ti neki elektricar proveri senzore na kompu trebalo bi tacno da pokaze koji te zeza.

Comment

• depe
            CBC Član
            • 30.05.2008
            • 41
            • Kraljevo

Zaboravih da kazem ove operacije sa vadjenjem dzekova pozeljno je raditi sa skinutom klemom sa akumulatora, za svaki slucaj.
            Peugeot klub Srbija
            Marketing Manager

Comment

• Crush
              CBC Član
              • 06.09.2008
              • 41
              • Bgd

E "cacnuo" sam one dzekove ispod sedista i sad je sve ok.Hvala puno

Comment

• Milan.87
                CBC Član
                • 18.05.2008
                • 76
                • N.Beograd

Ja sam te dzekove morao da izbacim, stalno mi se javljla greska. Isekao sam dzekove i spojio zice, i evo vec 3-4 godine mi se ne javlja greska.

Comment

Working...
                X