Znaci radi se o Astri H 1.4 Cosmo 2008 godiste. Imam centralnu bravu, kao i taster za zakljucavanje vrata iznutra. Znam da se moze aktivirati automatsko zakljucavanje vrata kad predjem preko 12 km/h. Molim Vas za detaljnije informacije i dali se ista opcija moze aktivirati bez Tech 2 (posto na Astri vec postoje nekoliko "trikova" sa pritiskanjem adekvatnih dugmadi duze od 10 sekundi...)
Kako aktivirati automatsko zakljucavanje vrata na 12km/h?
Collapse
X
-
Pa radi se uglavnom aktiviranje opcija (Board Computer, programiranje intervala brisaca, follow me home, breaking adaptive lights, parking positioning lights (left & rights), CC, konfort prozori, auto doors lock, remote windows, zvucni signal kad vozis sa podignutom rucnom, windows learning mode, GPS, ponistavanje servisnog intervala itd itd). Naime, sve je moguce, ali kod nekih automobila od zavisnosti nivoa opreme, kada je proizvedena i gde - ne postoje odredjeni moduli, pa je nemoguce sve opcije aktivirati.Cosmo 1.4 Twinport Ecotec - Jednostavno najbolja!
Comment
-
-
Iskreno mislim tesko preko ''dugmica'', moje misljenje je samo preko Tech 2.
Neko hoce da aktivira, neko da deaktivira(JA) ali nece u servisu to da urade dok je vozilo pod garancijom kao i da iskljuce biper za pojas.
Iskreno koji ce ti zakljucavanje kad god krenes, je ne vidim neku korist osim da kad svratis po nekog uglavnom zaboravis da otkljucas pa on navali na kvaku, pa ti objasni da treba da pusti kvakuy da mu odkljucas.
Comment
-
-
Kad smo kod automatskog zakljucavanja, meni je alarm bio programiran da kada se upali motor, posle deset sekundi zakljuca vrata automatski.
Ne mogu da izbrojim koliko puta su ljudi cimali vrata i spolja i iznutra da izadju, pa sam na kraju poludeo kad su jednu bravu polomili, i iskljucio to...
Comment
-
Comment