Poprilično sam siguran da se radi o bezinskim injektorima zato jer mi auto na određenim okretajima adi neravnomjerno što je posljedica prečestog agresivnog ultrazvučnog čiščenja
Sanirao sam non stop posljedicu neravnomjernog rada čiščenjem injektora a tek nakon trečeg pokušaja sam se zainatio i išao oprat rezervar koji je bio pun smeča
Nakon toga sam vratio injektore nazad i na benzinu rade svi cilindri za razliku od prije al nije to miran rad kakav bi trebao bit..Ispitani su i rekao mi je mehaničar da poslije ovog čiščenja nema više posla nego da se injektori trebali zamjeniti jer propuštaju previše goriva.E sad pošto sam se već napopravljao auta a zadnji mi je udarac na đep bio kad sam mienjao razbijeni far(koji me došao preko 310 eura
)..rekoh da probam sačuvat koju kunu i da probam izbječ zastupnike spram čijih su cijena dijelova i dijelovi za mercedes i BMW jeftini ko kikiriki
Sad pitanje koje sam vam htio postaviti..da li bih ikako mogao nać injektore od nekog drugog auta približno iste kubikaže(da daju isti protok goriva) i ne znam koliko oma imaju ti moji injektori..Bojim se i pitat cijenu novih injektora..

Comment