Konektor za dijagnostiku Peugeot 405 1.9 GLI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bodeja
    CBC Član
    • 05.09.2008
    • 24
    • Nis

Konektor za dijagnostiku Peugeot 405 1.9 GLI

Molim da mi neko kaze gde se fizicki nalazi konektor od 2 pina (ili vise???) za dijagnostiku u Peugeot-u 405 GLi 1989 godiste. Sve sto znam da je zelene boje ali nikako ne mogu da ga pronadjem. Pozeljna i fotografija konektora. Hvala!

ECU mi je Siemens/Bendix S101110101 od 35 pina. Ako neko ima i raspored kontakata tj. pinout za ovaj ECU neka napise. Hvala!

• Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Odma pored akumulatora,prema faru
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Comment

• bodeja
        CBC Član
        • 05.09.2008
        • 24
        • Nis

Hvala i izvini za maltretiranje, pogledacu sutra da ga nadjem. Godiste je 1989. 1900ccm3 72KW GLi, monopoint. Ne znam koja je oznaka motora. Gde to mogu i kako da pronadjem? (mislim na one oznake XUJ9 i to...). Moj model je izgleda osnovni, nemam ABS nemam klimu, nemam centralno zakljucavanje, nemam obrtomer, nemam podizace stakala...Da li je ova sema bas za moj model? Slikacu delove motora pa da malo prodiskutujemo sta je sta...auto sam uzeo pre mesec dana, a do sada sam vozio bubu pa se zato slabo snalazim, a interesuje me da saznam sto vise oko Peugeota-a. Hvala na razumevanju...

Comment

• bodeja
          CBC Član
          • 05.09.2008
          • 24
          • Nis

Evo danas sam potrazio po motoru konektor i nisam nasao nikakav zeleni konektor sa dva pina oko akumulatora i filtera za vazduh. Jedino sto sam nasao je ovo:

Kao sto se vidi konektor je braon i on je jedini sa dva kabla koji sam pronasao. Zice su plave i zelene boje???Da li je to ili da kopam po motoru dalje?? Buni me sto konektor nije slobodan nego je prikljucen (slika).

Comment

• bodeja
            CBC Član
            • 05.09.2008
            • 24
            • Nis

Danas sam jos malo ceprkao ali sa leve strane motora i evo sta sam nasao:

Ne mogu da nadjem zeleni sa dva pina . Da li postoji ova verzija sa tri pina ali braon? Konektor nije nigde prikljucen i nalazi se u crnoj kutiji gde su releji...Pomoc.
            Imate li neku sliku ovog konektora od 405-ice?

Comment

• bodeja
              CBC Član
              • 05.09.2008
              • 24
              • Nis

Izgleda da je to. Evo seme koju sam nasao. Na semi je sa 3 pina "diagnostic socket". Gornji levi ugao seme. Ispravite me ako gresim....

Comment

neznam dali je to to , poslacu ti na pp upustvo za povezivanje dijagnostike sa kojom ja radim, bosch kts, nema modela 405 sa konektorom 3 pina, a starije kola slabije i radim pa ti ovako na pamet nemogu reci dali je............... evo i link za uputstvo za 405 , nije bas detaljno ali posluzice ti....

Comment

Working...
                X