Ako bi neko od kolega bio ljubazan pa postavio proceduru i kodove za YUGO EFI 1.3, 1993 godina. Bio bih JAKO ZAHVALAN.
EFI 1.3 blink code
Collapse
X
-
Re: EFI 1.3 blink code
pa taj auto ce ti prijaviti samo losu smesu. ako blinka 1 pa 4 puta to je sonda. a zaboravio sam kako se to eleminise. neka zica se na kompu prebacujeSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
treba ti prekidac i dve zice. ispod haube imas konektor sa 4 ulaza koji nije ukljucen u nista. obicno stoji na pozarnom zidu. Povezes 1 i 4 pin, stisnes prekidac i sednes u kabinu i brojis.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Comment
-
-
Pa sadopalio sam na gugletu trep kod jugo efi bla i dobio par linkova jedan je odavde, ovaj
Da si stavio ovde trep kod dobio bi na 4. ili 5. mestu. nemam ništa protiv ionako se pravim da radim da me žena ne uposli oko finaliziranja kolačaAli morate malo mašte sa tim pretraživačem i malo promene "ključeva" svašta se nadje
Ako je tema pomogla dobro ako nije vidim da su akteri manje više tu pa će ti neko odgovoriti...
Comment
-
-
Originally posted by Vidan KVGavro,ako smem da pitam,a šta fali tom Yugu?....pozdrav!
Vozen 6 godina na plin bez grama goriva u tanku,kada sam skinuo pumpu vadio sam i paucinu,dizne izgledaju kao rade posao EGR-a,a svecice imamo tri razlicita proizvodjaca i 3 normalne i jedna kratka(kao od BUBE).
Pa posto sam sanirao skoro sve sto sam nasao neispravno jos bi da ugasim lampicu i da kazem coveku jos koliko ce kostati da se vrati u potpuno ispravno stanje.Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
Comment