Fiat Punto P0115 uvek ista greska

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Tech
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2008
    • 384
    • Novi Sad

Re: Fiat Punto P0115 uvek ista greska

...hm,sta bi to moglo biti...he,he...

Comment

• Gavra
      CBC Senator XXL
      • 06.03.2008
      • 2031
      • Beograd

Originally posted by gandra
      Probano, kontakti u dzeku su u redu,
      A kako je probano?
      Pa jos sasvim sigurno da su kontakti u konektoru koji se ne rastavlja ispravni.
      Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• gandra
        CBC Početnik
        • 21.12.2008
        • 9

Probano u smislu da je dzek odspojen i vizuelno pregledano da li su kontakti u redu tj. da li su razradjeni tako da nemaju dobro prianjanje, a i majstor je rekao da je to prvo sto su uradili prilikom dijagnostike.
        Da rezimiramo:
        - "greska" se pojavljuje u periodu novembar-mart tj. tako je bilo u periodu 2007-2008, a ponovo se pojavila u novembru 2008 pa se nadam da ce u martu i da prestane.
        - ako se automobil pali totalno hladan (tj. ako je predhodno vece ugasen a da lampica nije gorela), MIL se nece upaliti.
        - ako ujutro napravim jednu kracu voznju tako da skazaljka temperature pocne da raste, nakon toga napravim pauzu od recimi sat vremena (motor tj rashladna tecnost se ne ohladi potpuno, to znam zbog toga sto motor brze dostigne radnu temperaturu nego kada je potpuno hladan), dam kontakt skazalja se nakon stratovanja kao "prikuca" jos nize nego da je na nuli, pali se ventilator (koji radi jedno 30-tak sekundi, nakon toga se skazaljka vrati na nulu) i MIL lampica i ostaje da gori. Dok je lampica upaljena ne primecujem da se ista neobicno desava sa kolima. Napominjem da kola vozim stalno samo u lokalu tj. relacije su mi kratke.
        Ako su Vam potrebni jos neki podaci, javite se.
        Hvala svima unapred
        PS. Ovo me izludjuje. Sve moguce i nemoguce sam procitao na net-u

Comment

• mikisxy
          CBC Senator
          • 25.09.2008
          • 238
          • beograd

ventilator se pali i kad je motor nezagrejan samo kad izgubi komunikaciju na liniji davac-racunar.postovima nemozemo popraviti auto ili da se dobro isprovererava ili promeni majstora

Comment

Working...
          X