Problem sa elektronikom i ecu greskama na Peugeot 206XS 1.6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BGILLEGAL
    CBC Senator XXL
    • 22.05.2006
    • 653
    • Beograd

Problem sa elektronikom i ecu greskama na Peugeot 206XS 1.6

U pitanju je Peugeot 206XS 1.6 16V 2003+ godiste, noviji tip, sve komplet stock sem xenona naknadno ugradjenih. Presao 100 000, uradjen veliki servis pre 1000km, sve prekontrolisano i u stanju perfektno.

Naime kada sam kupio auto, bivsi vlasnik mi je rekao: Nekad prilikom paljenja xenona ume da izbaci gresku: da upali lampicu za air bag, lampicu za abs i znak uzvicnika i da blinka znak stop. Uz to na display-u board-a izbacuje Breake Fault, Abs Fault, Power Steering Fault. On kaze kao da se to desava od kako je stavio xenone i ako mi smeta to sto se u jednom od 10 paljenja xenona upali ta greska da ih skinem, vratim fabricke sijalice i to je to. Ja sam mislio, ma ok, bolje xenoni i greska jednom u 10 puta i to je to. Auto se sa tom greskom najnormalnije ponasa. Bez ikakvih nepravilnosti, samo svetli cela tabla i pisti i govori da stanem i da mi nishta ne radi

Dok, veceras se nije desilo neshto, poceli da brljave satici gotovo svi, a on ima i satic za temp. ulja, vode itd... Konstantno svetle ABS i AIR BAG i UZVICNIK i izbacuje iste greske. Paljenje i gasenje auta ne pomaze i brzinometar stoji zakucan na 0. Veceras sam morao da se prevezem tako do kuce i auto se najnormalnije ponasa. Sve sve sve najnormalnije sem boarda i table.

Sutra idem kod Gavre, majstora koji bi trebalo da je tata mata za to (ima ga ovde na forumu) pa cu reci sta se desava. Ispisao sam sve ovo jer mozda ce neko imati slican ili isti problem pa da ipak postoji negde dokumentovano. Okacicu sutra i slike da se zna sta tacno svetli i kako izgledaju greske.

Ako neko ima neku ideju or something neka javi! Pozdrav!
  • etibor
    CBC Senator
    • 12.05.2008
    • 293
    • Pancevo

Re: Problem sa elektronikom i ecu greskama na Peugeot 206XS 1.6

I sta je bilo na kraju?
    Da li si uspeo da otklonis kvar?
    Pozdrav...
    Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• Transporter