Peugeot Boxer 2.2 d 2007g Crni dim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gardans
    CBC Član
    • 31.01.2009
    • 21
    • Novi Sad

Peugeot Boxer 2.2 d 2007g Crni dim

Danas sam vozio nekih 100 km stao zadezo se 15 minuta upalim auto kad ono crni dim kao iz termoelektrane na ler radi normalno kad dajem gas gusi se cuju se ventili i crni dim. Auto je presao 90000 km inace ovi modeli imaju Fordov motor
  • dieselman
    CBC Senator XXL
    • 14.11.2005
    • 833
    • tt

Re: Peugeot Boxer 2.2 d 2007g Crni dim

EGR?

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

PSA grup neverujem da koristi fordov motor mada je sve moguce. Da li vozilo detektuje neku gresku?
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• gardans
        CBC Član
        • 31.01.2009
        • 21
        • Novi Sad

Ne prijavljuje nikakvu gresku ranije sam imao problema sa EGR ventilom ali se manifestovalo na ler gas i malo crnog dima isao je odlicno medjutim sada taj dim ide kao da ima milion kilometara predjenih i auto se totalno gusi nema snage ni i prvoj inace je presao 90 000 km jos je pod garancijom danas na ovlastenom servisu nisu otkrili kvar sa svom tehnikom kuju imaju. Inace imaju FORDOVE motore ranije je Pezo ubacivao svoje HDI motore ali ovo nije HDI motor a cini mi se da ima i pumpu SIMENS ja mislim da je do nje

Comment

• gardans
          CBC Član
          • 31.01.2009
          • 21
          • Novi Sad

Problem resen EGR ventil i instalacija novog softvera (gresku nije prijaljivao zbog programa po kojem je rad EGR VENTILA bio dobar znaci sam program je bio veci problem)

Comment

Working...
          X