Audi A6 2.0tdi '05 radi samo radio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenandi
    CBC Član
    • 14.03.2009
    • 29
    • Vr.banja

Audi A6 2.0tdi '05 radi samo radio

Audi A6 2.0tdi '05, imao havariju zapalio se zadnji deo od akumulatora do instrument table, auto je radjen u nekom servisu u Jagodini, zamenjeno sve i km sat, motorni kompijuter je promenjen ali nismo sigurni, auto radi, ali u momentu se sve iskljuci i radi samo radio. Posle brisanja DTC-a, dobije kontakt i upali normalno.
    Danas, se ugasio i zbacio sledecu gresku "00288 Aktivator brave noseceg stuba volana N360", "01044 Kontrolna jedinica pogresno kodirana", DTC obrisan, radi normalno.
    Sta mu moze biti?
  • nenandi
    CBC Član
    • 14.03.2009
    • 29
    • Vr.banja

Re: Audi A6 2.0tdi '05 radi samo radio RESENO!!!

Majsrori iz "Malog Radojice" su uspeli da ga rese, pomocu VCDS-a iskodirali moduli i sad radi!
    Poz!

Comment

• Gavra
      CBC Senator XXL
      • 06.03.2008
      • 2031
      • Beograd

Re: Audi A6 2.0tdi '05 radi samo radio

Hoces da kazes da si imao kod za pogresno kodiran ECM,i morao si da ga slepujes do Beograda da se uradi?!?
      Zasto niko tu nije kodirao ,ili vec neko blizi,zastupnik za VCDC ti je bio blizi.
      To nije neki poseban poduhvat,zato mi je i cudno da ste toliko km presli da se uradi
      Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• nenandi
        CBC Član
        • 14.03.2009
        • 29
        • Vr.banja

Re: Audi A6 2.0tdi '05 radi samo radio

Pa nije slepan, nisi procitao post lepo, auto radi samo po nekad zablesavi u Bg. sam bio poslom, a uz to sam svratio u nekoliko servisa cak i u audijev servis u Bg, gde kad su culi za problem poceli da "skacu" i normalo poslali nas u servis koji je taj auto radio. A kod nije bio pgresan nego taj modul koji je stavljen za generaciju mladji i ne poklapa se pa x431 nije hteo da ga iskodira, problem resen pomocu vcds i auto sad radi.
        poz!!!

Comment

Working...
        X