Skidanje volana na pezou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Skidanje volana na pezou

Naisao sam na problem. Kako da skinem volan na pezou rancu ili partneru kako god isti su. Ima nazad na volanu poklopac dimenzija odprilike 20x10cm ali nema nigde srafova koje bi odvrnuo da bi skinuo beg. Ima li ko kakvo uputstvo ili predlog kako da ga skinem???

Problem koji me je naveo na sve to je rucica pokazivaca pravca koja landara i prebacuje zmigavce kako ona hoce pa sam dosao na ideju da ja rastavaim pa da vidim je se da sta spasti jer nova kosta cirke oko 300€. Da li imate savet kako srediti rucicu a da nije zamena u pitanju?!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • dandzaman
    CBC Senator
    • 12.09.2007
    • 229
    • RockNrolla bg

Re: Skidanje volana na pezou

neznam sad koji je volan u pitanju ali na skoro svakom modelu pezoa imas pozadi volana tj trebalo bi da imas dva toraxa koja kad odvrnes skidas prednji deo volana...

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

nema toreksa!
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Pukne neka plastika unutar tog komplikovanog prekidača, par puta sam nabudžio na nekim renoima, ali treba kanta živaca. Stvarno su bili skupi, ali ta cena od 300 je verovatno iz Verana, pitaj kod Belanovića (citroen ), cene su im pola od Veranovih, a isti delovi.
        Mada, dok sam vozio citroena, BG oglase i zivkanje radnji za cene mi je uštedelo dosta para, u NS nema povoljne radnje za francuske delove.Pitaj još u Euroautu i eventualno u Astraautu prekoputa, na početku Temerinske.
        Naravno, radilo se o Valeo proizvođaču, prekidao je i svetla, nisu mogli da prebace na dugo.
        Ne znam za erbeg, nisu imali...
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
        X